Ukrainian Ottawa
-
Є і по інших країнах, список країн , реквізити і адреси є на офіційному сайті. Або на листку, що дали коли Ви здавали біометрію
-
То чек про проплату Ви не поклали в конверт?
-
На сайті вказано, що це спеціально для українців, що можуть бути лише з візою, то ж для українців інші документи не обов’язково . Єдине, якщо до когось приїжджають батьки, чи родичі і не хочуть ворк перміт, я б просила отримати його в аеропорту, щоб оформити Ohip, бо раптом щось трапиться, то буде дорого. Або оплачувати страхування щомісячне від 1500$ на місяць
-
Я певно не правильно зрозуміла. Ви в Словаччині, в там не вклеюють і Ви хочете відправити в іншу країну?
-
То відправте в Польщу
-
Ви можете відправити в іншу країну, якщо у країні в якій Ви зараз проживаєте немає можливості, так само оплачуєте курьєра і відправляєте
-
Хто реєструвався на CRA - в мене видає помилку ERR.210 . Як розумію , це через те , що не була подана податкова декларація . Так от питання : я її тільки що подав за попередній (2022 рік - рік нашого приїзду в Канаду) , читав на форумі що треба подавати за два попередні роки для реєстрації . Чи це правда ? І скільки часу повинно пройти ніж CRA обробить подану декларацію ?
-
Дякую
-
Перевіряйте щодня свою поштову скриньку. Чоловіку прийшло швидко, мені трохи довше. То буде звичайний паперовий лист, не пропустіть його.
-
мені потрібен код GST код для Убера . Капець
-
У нас пройшло швидко. Але зараз страйки працівників, то може бути трохи довше
-
Вам в поштову скриньку прийде лист з кодом і тоді зможете зареєструватись. Почекайте тиждень-два
-
Дякую тож один день треба почекати . Завтра спробую