Ukrainian Ottawa
-
Можна, але краще зробіть в Європі новий паспорт, якщо є така можливість, буде швидше. Ви можете мати два паспорти. А тут уже рюпродовжити візу. Точніше подасте на нову
-
Знаю, що бачила інформацію, що Ви можете податись на основі work permit на нову візу не пізніше, ніж за 90 днів до його закінчення
-
Огляд таунхауса в передмісті Оттави, Стіцвелі, за $2,435 на місяць від ріелтора Olga Richer.
-
Я не подавала, то не підскажу, але наче вже не через ту аплікацію що у вас створена на цю візу. На сайті IRCC має бути така інформація
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, может кто то сталкивался с похожим … Отправили нам посылку Canada post, с Реджайны ( Саскачеван ) в Оттаву ( Онтарио ) , отправка была 4го Апреля , сказали ожидать около 6ти рабочих дней , в итоге сегодня 26е - она до сих пор не пришла , в приложении указано с 11го Апреля «out for delivery” и всё , прогресса никакого .. Переживаю ибо скоро переезжаю
-
Якщо її принесли Вам додому, а Вас не було, то вони залишають папірець в якому відділенні отримати відправлення
-
Тоді не знаю, передивіться поштову скриньку тоді. Або попросіть щоб по номеру у відділенні ще раз подивились. Бо це дуже довго, ми за 10 днів з Європи отримували
-
Так Ви кажете, що замовили на відділення , то яке вказували?
-
Нам тоді залишили папірець в поштовій скринці. Червоний, невеличкий
-
Ми на адресу замовляли, то один раз аж здивувались, що це нам прийшло. А так я запитувала, що вони роблять якщо нас вдома нема, то каже, що ніхто не дзвонить і вона лежить у відділенні, доки є місце, потім відправляють назад
-
А на відділення ходили?