Ukrainian Ottawa
-
Я не подавала, то не підскажу, але наче вже не через ту аплікацію що у вас створена на цю візу. На сайті IRCC має бути така інформація
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, может кто то сталкивался с похожим … Отправили нам посылку Canada post, с Реджайны ( Саскачеван ) в Оттаву ( Онтарио ) , отправка была 4го Апреля , сказали ожидать около 6ти рабочих дней , в итоге сегодня 26е - она до сих пор не пришла , в приложении указано с 11го Апреля «out for delivery” и всё , прогресса никакого .. Переживаю ибо скоро переезжаю
-
Якщо її принесли Вам додому, а Вас не було, то вони залишають папірець в якому відділенні отримати відправлення
-
Тоді не знаю, передивіться поштову скриньку тоді. Або попросіть щоб по номеру у відділенні ще раз подивились. Бо це дуже довго, ми за 10 днів з Європи отримували
-
Так Ви кажете, що замовили на відділення , то яке вказували?
-
Нам тоді залишили папірець в поштовій скринці. Червоний, невеличкий
-
Ми на адресу замовляли, то один раз аж здивувались, що це нам прийшло. А так я запитувала, що вони роблять якщо нас вдома нема, то каже, що ніхто не дзвонить і вона лежить у відділенні, доки є місце, потім відправляють назад
-
А на відділення ходили?
-
Прогнозується, що 2023 року реальний ВВП США зросте на 1.6%, а ВВП Канади — на 1.5%. 2024 року реальний ВВП Іспанії зросте на 2%, тоді як у Канаді очікується зростання на 1.5%. Зростання реального ВВП призведе до збільшення зайнятості населення та загального економічного процвітання, оскільки компаніям знадобиться більше працівників для виробництва товарів. Згодом це призведе до того, що люди також мають «більше грошей у кишенях». Для новоприбулих іммігрантів це означає, що можливості працевлаштування в країні можуть збільшитися, а це підвищує шанси знайти роботу та прийти до більш стабільного фінансового стану Ви підписані на всі наші мережі? ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: TELEGRAM, INSTAGRAM, FACEBOOK 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Добрый вечер! Настойчиво звоните в поддержку. В самих отделениях персонал не всегда в курсе ситуации и, тем более, не хочет заморачиваться.