Ukrainian Ottawa
-
Добрый вечер! Настойчиво звоните в поддержку. В самих отделениях персонал не всегда в курсе ситуации и, тем более, не хочет заморачиваться.
-
Доброго вечора. Шукаю роботу, бажано пов’язаною з моєю спеціальністю. Я архітектор, дизайн інтерьєру також було б дуже добре. Дякую
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
Игорь Вишневский
-
Дякую
-
Можна в VAС доставити документи DHL, а назад - замовити у VAC зворотню доставку . Але є проблема - з України не можна оплатити їм цю зворотню доставку. Можете попросити якихось знайомих, у кого є банківські рахунки поза межами України, щоб сплатили за вас. Є варіант відправити на VAC через DHL, а попросити забрати паспорти також знайомих, які мешкають в місті де є візовий центр (я так в робив, відправляв в Афіни), а вони вже вам перешлють тим же DHL. А ще мої знайомі знаходили в Києві фірмочку, яка за помірні кошти (приблизно 1500грн) і відвезла і забрала паспорт з візою. То можна пошукати щось таке.
-
З початку травня шукаю одну людину на заселення в будинок з українцями в Орлінс. Усі тут молоді і дружні. Гарна транспортна розв'язка. 10 хвилин ходьби до Place de Orleans. Окрема невелика кімната.
-
Скажите в кому не буть удолось иммигриревать по Ontario Immigrant nominee program? Там вроде как всё очень легко и понятно, но в чём подвох? В смысле почему тогда люди уезжают в другие провинции для иммиграции
-
То есть по этой программе тоже нужно набрать необходимое количество балов? А если у меня нет супруги, то по программе тоже не подхожу? По профессии повар
-
Они деньги очень хорошие хотят получить за консультацию
-
Моя сестра - собачий психолог, але на даний момент в Україні, можливі онлайн консультації. Якщо цікаво, напишіть в особисті