Ukrainian Ottawa
-
Доброго! Найблище від них, це в Польщі
-
ムーンライト伝説, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Доброго дня, спільното. Маю до вас питання. Моя донька заповнила анкету на CUAET. Заповнила на себе, свого чоловіка та 3-річного сина. Донька є громадянкою України, а її чоловік та син - громадянами Білорусі. Всі разом вони проживають зараз в Білорусі. Після заповнення анкети вони отримали листа, що мають 30 днів на сдачу відбитків пальців та фото. В Білорусі немає посольств Канади та США. Питання: хто знає, де можна це зробити? Заздалегідь дякую.
-
В брата закінчується 7 лютого ми записалися на 27 січня. Я чомусь не подумала що можна ПЕРЕЗАПИСАТИСЯ 😳 Бо довго ловила віконце. Головне робити це з компа. Мені так радили і вийшло І ще запитання до тих хто вже подавався. ДЕ І ЯК СПЛАТИТИ гроші за паспорт? Дякую
-
Я, у листопадаі записала доньку на 09.02, потім продовжувала моніторити і впіймала вільне місце на 12.01, а через тиждень - на 07.12. Відмінили попередній запис і взяли найближчий. Вона вже подала документи. Також забронювала запис для знайомого. Треба просто перевіряти дуже часто, особливо у першу декаду місяця, я обновляла буквально кожні 10-15хв. Ще такий момент, кожного разу вільний слот з'являвся вночі (для Канади), а я не в Канаді, у нас це ранок чи день.
-
Усі консультації, направлення, рецепти краще брати онлайн. Це набагато швидше буде.
-
Це бот посилання видаляв
-
Як на скріншоті вище або онлайн, наприклад, rocketdoctor
-
Про не обов'язкові вакцинації треба вам з general doctor говорити. Це аналог сімейного лікаря, просто за вами не закріплений. Взагалі тут у багатьох немає сімейного лікаря роками і це норма. Особливо хто в останні роки приїжджав, бо з кожним роком скорочень все більше в медицині, і емігрантів все більше (а працювати медиком не дають без місцевої освіти) - відповідно, навантаження на систему більше.
-
Усі вакцинації, що обов'язкові, то безкоштовно (за рахунок податків) йдуть.
-
Возможно Вы правы. Не подскажу, это не мой пост, просто поделилась. Нам безумно повезло и хосты уговорили своего педиатра взять нашу дочку к себе. Но когда я пыталась попасть в их walk in (apple tree) то спустя три безуспешных попытки пришлось бросить эту затею