Ukrainian Ottawa
-
Хто цікавився цигарками і cтiкaми до Glo та Iqos - я взагалі шукала де тут можна купити 2 місяці по різним чатам, навіть на «привезу з України» натрапила… Але нещодавно подруга порадила мені магазин і я сьогодні забрала свій улюблений смак🥰 Якщо вам досі треба - напишіть, підкажу де взяти
-
Це знову на*об, по принципу,як «привезу з України»😡😡😡
-
Візьміть цю золоту пропозицію роботи зараз!! Агенти з розміщення житла на неповний робочий день або на повний робочий день зараз потрібні для виконання гнучких завдань Чи вам подобається виражати себе через рекламу чогось, що може привабити людей усюди. Тоді ви, можливо, шукаєте кар’єру онлайн-агента з нерухомості в усьому світі, який надає широкий вибір аудиторій різними способами. Агенти з розміщення житла розробляють контент, використовуючи кілька мультимедійних форматів для орендарів, слухачів або глядачів. Хоча багато людей люблять роботу з нерухомістю вдома як частину своєї основної роботи. Зв'яжіться зі мною тут для отримання додаткової інформації та інформації
-
Доброї ночі, підкажіть, будь ласка, чи є в Оттаві якийсь заклад харчування з українською кухнею?😅
-
Всім доброго дня! Чи не володіє хтось інформацією на рахунок безкоштовних білетів до Канади, які знову стартувати, але з відповідними умовами. Одна з яких- це гарантія і доказ того, що є де жити (наприклад сім’я яка може на деякий час прийняти) виходить тоді, що безкоштовне житло в цьому випадку, яке дається на два тижні вже надаватися не буде?
-
Паперовий квиток, що ви отримаєте у автобусі там на ньому qr код і ви його скануєте начебто. Я б вам просто порадив купити 1 day ticket і не паритись с тим встигнете чи ні. Але майте на увазі, що треба мати монета в монету чітко ту суму, що позначена (хоча мені водії давали квиток і за меншу суму)