Ukrainian Ottawa
-
Всім доброго дня! Чи не володіє хтось інформацією на рахунок безкоштовних білетів до Канади, які знову стартувати, але з відповідними умовами. Одна з яких- це гарантія і доказ того, що є де жити (наприклад сім’я яка може на деякий час прийняти) виходить тоді, що безкоштовне житло в цьому випадку, яке дається на два тижні вже надаватися не буде?
-
Паперовий квиток, що ви отримаєте у автобусі там на ньому qr код і ви його скануєте начебто. Я б вам просто порадив купити 1 day ticket і не паритись с тим встигнете чи ні. Але майте на увазі, що треба мати монета в монету чітко ту суму, що позначена (хоча мені водії давали квиток і за меншу суму)
-
Вже сьогодні ‼️ВСЕ ПРО НЕРУХОМІСТЬ ОТТАВИ приєднуйся=) 🎤30.04.2023 Конференція про оренду житла для українців в м.Оттава (Онтаріо) ⏰ Час в місті Оттава‼️👉12-00🇨🇦 ⏰Час в місті Київ ‼️👉19-00🇺🇦
-
Всім привіт. Підкажіть, хто звертався до дитячого стоматолога в Оттаві і має контакти перевірені. Бажано район Sttitsville або Kanata. Можливо є україно або російськомовний лікар.