Ukrainian Ottawa
-
Work permit?
-
Це ви про що?
-
Але б я на вашому місці,спочатку WP новий отримав і летів би
-
Де можна фото на документи зробити?в західній частині міста
-
Дякую!!👍🙏
-
В ПП зараз напишу, кроки
-
Не вводіть людей в оману.
-
А навіщо новий?
-
І мені напишіть, будь ласка! Я не знала…
-
а напишіть і мені, чи скиньте посилання, де саме це глянути можна?
-
Це ви водете,заміна потрібна,праця з дітьми,на фермах,з молочною продукцією,людьми похилого віку,звідки ви знаєте де будете працювати через рік
-
Duke Fine Foods найкращий і самий що не на є український. "сталічний"це раїсся - не наш формат зовсім
-
Панство не новий,а зняти обмеження з того що отримуєш в арепорту по прильоту,і після прохоження обов'язкової медкомісії
-
Підписуюсь під кожним словом!! А то не можу вже читати про рекомендації цього «сталічного»🤬 хіба з назви не зрозуміло чий то магаз! Як би вони там зараз неперевзувались..
-
Був останній раз у Столічному у січні 14-го року. Там якийсь хєр-продавець, здається з Херсона, обговорював з іншою продавчинею "кастрюлєголових на Майдані". Я після того заборонив своїм рідним туди їздити
-
В Лакомкє теж матрьошки продаються - не дуже якось воно зараз. Хоч і збирають донати на підтримку України і українки працюють там. Я і поруч живу і зручно але ж краще до українців їду.
-
Якщо ми говоримо в контексті повернення в Україну- не потрібно нічого перероблювати- чекати новий перміт можна довго, враховуючи, що зараз страйк.
-
Ви впевнені,що через рік не будете там працювати
-
Якщо робота не буде пов’язана з цим переліком , то не обов’язково
-
Лакомка гуглили там на фото сразу написано магазин русских товаров
30 Jan 2023, 02:32
9831/27854
about 4 hours ago