Ukrainian Ottawa
-
Панянко,вже розтлумачив,ви між рядків читаєте,чи що,зняти обмеження,і нк говоріть що не обв'язково,бо ніхто не впевнений де завтра буде працювати
-
Миру всім. Скажіть будь ласка,як сплатити консульський збір в посольство України? Та як в посольстві показати що сплатив? Можна в приват.
-
Ок, дякую,піду шукати☺️
-
На сайті консульства написано як його придбати, яке правильне ім'я і на яку суму
-
На ім'я консульства.
-
Money order на пошті чи в банку потрібно придбати. І в консульстві віддасте його
-
🤦♀🙈вибачте профана ,але не можу знайти 🤷♀чи не там шукаю. Ткніть носом в силку будь ласка 🙏.
-
Ось тут внизу сторінки canada. mfa. gov. ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv Пробіли приберіть
-
кто еще столкнулся с тем что проездные выданные в марте перестали сегодня работать? кто как решал вопрос и что посоветуете делать?
-
Там у них терминалы периодически не работают
-
А где брали?
-
Надо наверное в католической центр обратиться
-
у нас на проездном написано что до 31.08 а когда прислоняешь пишет до 30 апр
-
Вы когда прислоняли на экране до какого числа годный показывало?
-
Сегодня не ездил. Пару дней назад все работало. А вот 4-6 дней назад везде в автобусах терминалы были пленкой замотаны и не работали
-
в католическом центре
-
В Польщі вся наша гречка , смак чк вдома- теж кормова?
-
180 Elgin street, Subway
-
Навіщо знімати обмеження , якщо не будеш працювати з дітками ? І зміна WP може зайняти до 12 тижнів і в цей час не можна виїзджати з країни . Тому треба виставляти пріоритети !
-
Білоцерківська гречка в Полка делікатессен на Уоклі роуд
30 Jan 2023, 02:32
9985/27876
about 5 hours ago