Ukrainian Ottawa
-
А вообще в критических ситуациях всегда идут на встречу. В консульстве работают чудесные девушки. Не откажут. У кого ситуация аховая - идите без аппоинтмента. Только соберите заранее необходимый пакет документов
-
Это не скоро. Старайтесь брать апоинтмент. Вылавливайте окошки. Иногда они появляются Нужно смотреть после 6 вечера кажется, по Канаде. За два месяца до окончания срока паспорта - его можно продлить без записи. Пермит раньше чем за 90 дней до его окончания тоже нельзя продлить:(
-
Доброго вечора, можна дізнатись назву організації? Вдячна.
-
Привіт. Підкажіть процедуру виготовлення паспорту для дитини? І як можна записатися до консула? Чи приймає він?
-
Насколько скоро?
-
Добрый вечер, дайте пожалуйста хорошего инструктора по вождению, Украино или русскоговорящего. Спасибо
-
فاليري جونشاروك, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
فاليري جونشاروك, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Дякую, адміну!
-
так, я про школи (JK, SK).
-
Направду, група ця більш інформативна + запитання які постають у тих хто ВЖЕ тут в Оттаві або поруч. Чому писати гірше як спілкуєшся особисто? Через слова написані в повідомленні неможливо зчитати мотиви, настрій та посил тому кожен інтерпретує згідно свого світогляду (і в кожного він різний) Тож заохочую до: - поважливого ставлення один до одного; - читати повідомлення та відписувати якщо дійсно маєте відповідь на поставлене питання; - писати повідомлення що будуть «збудовувати» і допомагати, із корисною інформацією (житло, робота, документи, діти, розваги, події і т.д.) Дякую за інформацію по садочкам. Українці, ви - неймовірні люди 😍🤗🇺🇦
-
До 4 років лише приватні садочки, приблизна вартість 50 доларів на день, там харчування буде. Після 4 років безкоштовно з 8:00 до 14:30 приблизно (це вже школи, JK, SK), програма продовженого дня 250-350 доларів на місяць. Плюс давати усе харчування лише з собою. Місць зазвичай не багато.
-
Блін..а я тільки вчора думала написати в нашу групу шо вона така адекватна!! Бо групи в фб (не всі, але більшість) я не можу читати..а ця дуже і дуже адекватна! Давайте не будемо сваритися, вдихнемо і заспокоїмося і будемо далі в мирі тут один одному допомагати🙏 Всім добра❤️