Ukrainian Ottawa
-
кто еще столкнулся с тем что проездные выданные в марте перестали сегодня работать? кто как решал вопрос и что посоветуете делать?
-
Там у них терминалы периодически не работают
-
А где брали?
-
Надо наверное в католической центр обратиться
-
у нас на проездном написано что до 31.08 а когда прислоняешь пишет до 30 апр
-
Вы когда прислоняли на экране до какого числа годный показывало?
-
Сегодня не ездил. Пару дней назад все работало. А вот 4-6 дней назад везде в автобусах терминалы были пленкой замотаны и не работали
-
в католическом центре
-
В Польщі вся наша гречка , смак чк вдома- теж кормова?
-
180 Elgin street, Subway
-
Навіщо знімати обмеження , якщо не будеш працювати з дітками ? І зміна WP може зайняти до 12 тижнів і в цей час не можна виїзджати з країни . Тому треба виставляти пріоритети !
-
Білоцерківська гречка в Полка делікатессен на Уоклі роуд
-
Можливо комусь знадобиться
-
Хто вам сказав що не можна виїджати
-
Пропоную послуги репетитора англійської мови Для дітей та дорослих Індивідуальний підхід до кожного з них
-
Я особисто змінювала WP , бо я працюю з дітками ! Коли ви подаєтеся на зміну WP в он-лайні , то вам приходить лист в особистий кабінет , що поки ви не отримаєте новий WP , то не можна виїзджати , бо не заїдете зі старим . Виїхать можна , а заїхать вже ні !
-
Доброго вечора.Посоветуите пожолоста хорошого маистера ногтей.хочу сделать корекцию. Дуже дякую))
-
Так для заїзду потрібна віза, причьому тут WP?
-
При поверненні в Канаду з візою CUAET ще просять показати і WP. Я правда не чув що коли людина його не мала з собою відмовляли в в'їзді, але вимагають мати при собі.
-
Вам в посольстві все дадуть й розкажуть куди йти та як платить - не витрачайте дарма часу
30 Jan 2023, 02:32
9993/27851
about 15 hours ago