Ukrainian Ottawa
-
Доброго вечора, можливо є окрема група, або поради як проводити час на вихідних ? Можливо цікаві заклади якісь ? В пошуках жіночої компанії 🫶
-
Вітаю! Минулого року з CRA приходив запит заповнити якусь форму, в якій було написано, що якщо є діти, то треба заповнити дві інші, які насправді є формами, які подають щоб отримати чайлд бенефіти. Ми заповнили та відправили і звісно що прийшла відмова по чайлд бенефітам, бо ми на той момент прожили недостатньо часу в Канаді. Але тепер 18 місяців минуло і питання - як тепер зааплаітись на ці чайлд бенефіти? Через електронний кабінет вже не можна. Роздрукувати форми, заповнити за надіслати звичайною поштою, чи треба кудись дзвонити? Дякую.
-
Вони повинні вже мати всі ваші дані але подзвонити впевнитись не завадить
-
Я дзвонив до CRA
-
ну а заповнювати nht,f форму RC66, яку ви скоріше за все заповнювали на Carbon Rebate. Не знаю, чи це треба робити вдруге, чи простіше подзвонити. Я просто подивився на порталі CRA
-
Зліва, в меню є кнопка "Submit Documents", вона вас приведе до от такого меню.
-
Ника надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1566 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня. Куди звертатися перед тим як робити дитині щеплення, якщо не має сімейного лікаря і жовтої картки ( карти щеплення)? В мобільному додатку CANImmunize вже додали щеплення з України.
-
Щиро дякую 😊
-
Вітаю. Можете звернутися у Walk-in clinic або напряму забукати наступне щеплення в Kids come first (порівняєте з тими, що маєте, самостійно).
-
Подскажите пожалуйста. Если я собираюсь выехать за границу с Канады, просто в другую страну с целью туризма и вернуться потом обратно, нужно ли мне открывать какие то мульти ентер визы или что то подобное или же work permit и cuaet в паспорте достаточно, чтобы впустили обратно?
-
понял принял, спасибо большое
-
в паспорте да, написано Multiple, а про work permit вы скорее путаетее что то, там такой графы даже нету