Ukrainian Ottawa
-
Так Ви кажете, що замовили на відділення , то яке вказували?
-
Нам тоді залишили папірець в поштовій скринці. Червоний, невеличкий
-
Ми на адресу замовляли, то один раз аж здивувались, що це нам прийшло. А так я запитувала, що вони роблять якщо нас вдома нема, то каже, що ніхто не дзвонить і вона лежить у відділенні, доки є місце, потім відправляють назад
-
А на відділення ходили?
-
Прогнозується, що 2023 року реальний ВВП США зросте на 1.6%, а ВВП Канади — на 1.5%. 2024 року реальний ВВП Іспанії зросте на 2%, тоді як у Канаді очікується зростання на 1.5%. Зростання реального ВВП призведе до збільшення зайнятості населення та загального економічного процвітання, оскільки компаніям знадобиться більше працівників для виробництва товарів. Згодом це призведе до того, що люди також мають «більше грошей у кишенях». Для новоприбулих іммігрантів це означає, що можливості працевлаштування в країні можуть збільшитися, а це підвищує шанси знайти роботу та прийти до більш стабільного фінансового стану Ви підписані на всі наші мережі? ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: TELEGRAM, INSTAGRAM, FACEBOOK 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Добрый вечер! Настойчиво звоните в поддержку. В самих отделениях персонал не всегда в курсе ситуации и, тем более, не хочет заморачиваться.
-
Доброго вечора. Шукаю роботу, бажано пов’язаною з моєю спеціальністю. Я архітектор, дизайн інтерьєру також було б дуже добре. Дякую
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
Игорь Вишневский
-
Дякую
-
Можна в VAС доставити документи DHL, а назад - замовити у VAC зворотню доставку . Але є проблема - з України не можна оплатити їм цю зворотню доставку. Можете попросити якихось знайомих, у кого є банківські рахунки поза межами України, щоб сплатили за вас. Є варіант відправити на VAC через DHL, а попросити забрати паспорти також знайомих, які мешкають в місті де є візовий центр (я так в робив, відправляв в Афіни), а вони вже вам перешлють тим же DHL. А ще мої знайомі знаходили в Києві фірмочку, яка за помірні кошти (приблизно 1500грн) і відвезла і забрала паспорт з візою. То можна пошукати щось таке.
-
З початку травня шукаю одну людину на заселення в будинок з українцями в Орлінс. Усі тут молоді і дружні. Гарна транспортна розв'язка. 10 хвилин ходьби до Place de Orleans. Окрема невелика кімната.
-
Скажите в кому не буть удолось иммигриревать по Ontario Immigrant nominee program? Там вроде как всё очень легко и понятно, но в чём подвох? В смысле почему тогда люди уезжают в другие провинции для иммиграции