Ukrainian Ottawa
-
Не обов'язково WP. Звичайний Visitor Record теж підходить. Його усім видають в аеропорту по прильоту
-
У чому різниця рента будинку або квартири в Оттаві за одну і ту ж ціну від ріелтора Olga Richer.
-
Я відвідую в Education Permanente. Спочатку пройшла placement test at YMCA assessment center (Catherine Street). В мене трохи знання мови є, тому вони перевірили, сказали рівень і дали номер (client number). Потім вони підказали, в які школи можна записуватися. Потім ви самі вибираєте школу, подаєте заяву до школи, вказуєте свій client number - це і дає вам безкоштовні/майже безкоштовні курси.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласочка, справку з поліції, яку потребує роботодавець, це зазвичай справка о не судимості? Та як довго вона робиться? Та як я розумію це потрібно звертатися до українського консульства у Канаді?
-
Ви по буднім дням відвідуєте курси? Теж хочу записатися на французьку, але так щоб можна було і на роботу ходити
-
Дякую!
-
Можна замовити онлайн в дії або вбийте на сайті МВС. Робиться біля 10 днів.
-
Поклали на пошті в середину Etykieta adresowa. Написано адреси і що доставка курьером. Але не оплочено. Я на пошті казала,що хочу оплатити,а вони-ви оплатите коли вже прийде. І так доказати ми їм нічого не змогли. Результат-паспорти там лежять.
-
полистайте закрепи вгору, там було повідомлення з посиланнями на чати міст