Ukrainian Ottawa
-
Продавець має тобі надати: 1) the Used Vehicle Information Package (він його замовляє онлайн за $20 і відправка займає до 5 бізнес днів) 2) a signed Bill of Sale with your name, the buyer’s name and address, the date and purchase price (гуглиш ontario used vehicle bill of sale і у мене другою силкою з сайта autoheaven викидає pdf файл. Це ти сам можеш роздрукувати або перекинути продавцю, якщо він не знає, де шукати) 3) a completed and signed Application for Transfer — this is found on the back of an ownership permit, under the vehicle portion (зелений папірець - техпаспорт, який тобі віддає продавець) Далі в тебе іде: 4) страховка. Коли вже 100% домовився за машину, робиш на неї страхування 5) береш ці 4 документа (страховку можна брати в електронному вигляді, бо на паперову ще доведеться чекати тиждень-два) і ідеш в service ontario оформлювати машину. Не забудь купити в них номера, вони обов'язково запитають. При покупці нової машини, ти можеш використовувати номера зі своєї старої машини. Тому тут це опція, а не обов'язок 6) після оформлення тобі видадуть тимчасовий дозвіл на курування авто (10 днів). Тепер ти можеш його нарешті забрати і їхати в любий автосервіс робити safety (ТехОбслуговування) для машини 7) після того як пройшов safety, береш цей папірець і знову їдеш в service ontario, де тебе вже дооформлять
-
Кожен українець за кордоном😁❤ Ви підписані на всі наші мережі? ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: TELEGRAM, INSTAGRAM, FACEBOOK 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM CHAT
-
Доброго вечора чоловік шукає роботу. Гіпсокартон шпаклівка покраска і плитка. 9 років досвіду і 10міс Канадського досвіду. Машини немає
-
Доброго вечора. Я отримала. Але не зрозуміла чи це одно разово чи буде декілька місяців.
-
Було всього 1600$ і збережень у мене немає. Маю 3 дітей і роботу парт-тайм. Оренда будинку 2200 без комунальних послуг
-
Ви документи скидали їм на пошту? Чесно кажучи я їхню систему нарахування не зрозуміла. Просто написали вам погодили допомогу 1500$ нарахують на протязі кількох днів. А на скільки часу і чому саме така сума не написали. Та я дякую і на цьому.
-
Ого… У мене такого не було. Зателефонували на наступний день після подання заявки. Спитали коли мені зручно розмовляти (дату і час). Передзвонили у зазначений час і дату. Я знову все їм розповіла і тоді відправила документи на перевірку. Це було після обіду то погодили на наступний день. Якщо по дням то заповнила анкету в понеділок, у вівторок записали мене на четверг на 2 годину. Я ще розхвилювалася що я не зрозуміла і все-таки потрібно кудись їхати. Четверг пройшло інтерв’ю і я скинула всі документи. Там потрібна виписка з банка за останніх 30 днів. У мене якраз вона була тому що брала щоб зробити проїзний на автобус. В п’ятницю погодили. В понеділок прийшли гроші.