Ukrainian Ottawa
-
JOB OFFER Hi, I'm Jurisdiction. I have a job. I was wondering if you would be interested in posting rental properties online using your Facebook account. I pay weekly ($500) or every two to four days ($250) via PayPal, Payoneer or directly to your bank account. You post at least 2-4 properties per day. I need an assistant to help me rent out real estate online twice a day and earn $500 weekly, no experience needed, just send me an inbox so we can get started, message me now
-
А якщо якась інша країна то ніби є список країн які визнаються канадою і які ні, я колись навіть сама гуглила
-
Аа, ну в мене українські міжнародного зразка
-
Все залежить від вашого досвіду, у мене правам 7 років то одразу послали на full G, якщо около 2 років то будуть вимагати бумажку про підтвердження вашого стажу водіння. Ідете на Walkley стаєте в чергу, вам перевіряють зір, посилають на тест з теорії, після того як здали, можете одразу реєстревуватися онлайн на drive test в залежності від категорії на яку вас допустять
-
Ну якщо не працювати на убері то і з g2 поїздити рік це не проблема
-
Вони самі не знають шо треба…і який смисл в тих бумажках
-
Добре, дякую за відповідь!
-
Тому чоловік здав на g2 і не морочив голову
-
Ну от це те що сталося з чоловіком, у нього права китайські більше 2 років але вони не пояснили толком яку саме бумажку потрібно їм надати хоча ми принесли виписки з поліції з усіма штрафами і порушеннями, вони сказали що треба інша бумажка але вони не мають права показувати яка🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Ну якщо доставка їжі на убер то g2 можна, а от людей возити тільки з full G
-
Тому, дивлячись у кого які потреби і плани на ці права
-
Тому ми і не парились, для чоловіка g2 чи full G було не принципово