Ukrainian Ottawa
-
Мова йшла ні про наш Duke а якийсь місцевий Канадский магазин
-
це так, просто до теми що рос.продукти роблять в подібних магазинах. і часто видно на них та на білоруські товари великі знижки - видно, що попиту на них майже немає.
-
Знаю лише про магазин Duke, що вони розпродають залишки, але надалі не будуть закуповувати рос.товари.
-
якщо зовсім з нуля, то да, мабуть краще саме інструктора
-
Наприклад : 2 дня тому виникла дискусія у ОД про гречку !)… але російського виробництва Makfa ТМ … так от полізли ватніки там , як по команді , як тільки люди вказали на заборону продажу товарів з РФ на теріторію Канади
-
дивіться, я отримав G1 через 2 тижні як приїхав в Канаду. Потім одразу записався на G full і через 2 тижні здав
-
Плюс тут дуже строгі умови з ким ти можеш їздити до здачі практики (G2). Треба 4 роки місцевого досвіду, щось таке.
-
Хтось з нуля вчиться.
-
наприклад?) давайте поіменно. ну окрім тих, що сховались)
-
І вони також підтримували Білорусь, коли декілька років назад були протести у Білорусі
-
Не смішить їх там повно як грибів після дощу !))))
-
Я з власного досвіду можу сказати що інструктора брати не обов'язково. Здав на G-full після перегляду декількох відео на ютуб. На крайній випадок, можна просто попросити знайому(ого) з G-full щоб він з вами поїздив перед здачею.
-
Адмін Дворіку Таня та її чоловік Олег, підтримують Україну, вони не одноразово це виражали
-
Завдяки тому що банять, то немає рашистів у дворіку. Хіба що які дуже добре сховалися.
-
Я їх після 14 терпіти не могла і уникала. А після 24.02 вони для мене не існують, розбиратися підтримують вони війну чи ні, допомагають нашим чи ні я не збирають, а платити гроші, користуватись їх послугами, чи бути добровільно в їх компанії немаю ніякого бажання. І дуже прикро коли свої підкладають таку «свиню», як рекомендації кацапів💔
-
Її постійно піарить власниця Оттава Дворик , Татьяна , яка банить людей за політичні погляди
-
Взагалі, наскільки мені відомо, в Оттаві немає жодного україномовного інструктора. Якщо щось змінилось, то виправте, будь ласка.
-
якраз після війни я дуже принципово ставлюся до людей і мені не однаково кому нести свої гроші : таким як ця «україномовна»🤦🏻♀️🤦🏻♀️Юля з (Москви + Киргизстан )
-
Всі хто шукав інструкторів, маю на увазі.