Ukrainian Ottawa
-
Всем привет! Кто подскажет, если взять машину в кредит и работать в такси... есть смысл этим заниматься? Заранее спасибо за ответ)
-
Гиблая затея, проверено )
-
Пару штрафов словишь и охота таксовать пропадёт)
-
Нет
-
Доброго дня! Чи можна побачити фото? На повний 36 чи 36 на 35?
-
Дивлячись яка машина і скільки кредит . Особисто я вважаю що є сенс . Якщо мати додатковий дохід окрім таксу , а якщо іще в родині хтось працює тоді ще більше сенсу . Все залежить від того скільки часу будете приділяти водінню - якщо зранку до вечора кожень день - це доволі вигідно
-
Здравствуйте всем, от безысходности пишу Вам. У самой уже начинаются опускаться руки и сама я не в силах спасти сына 😥 Сыну очень плохо, практически не чего не ест , очень большая потеря веса, печень и селезёнка растут в размерах, очень низкий гемоглобин. Врачи ищут причину, выписывают много анализов и назначают обследования, это очень дорого запасы закончились,а в переди ещё лечение. Поэтому обращаюсь к Вам прошу о помощи к неравнодушным людям и СПАСИБО БОЛЬШОЕ тем кто уже помог 🙏 Не дай Боже чтобы вы с таким столкнулись😥 Реквизиты 5355161168700573 Paypal olgamagoo
-
Доживе . Якщо нова - тим паче доживе . Головне вчасно обслуговувати і не рвати ні коробку , ні движок . Їхати спокійно , без перевантажень і буде довго служити
-
Тільки машина при експлуатації з ранку до вечора до кінця кредиту не доживе ((
-
Мій чоловік півтора роки уберствовав фултайм на новій кредитній машині, тож з власного досвіду кажу. Є сенс, коли обидва в сім'ї працюють, а таксування - то додатковий підробіток (тим паче, що для ПР воно ніяк не підходить).
-
Здравствуйте всем, от безысходности пишу Вам. У самой уже начинаются опускаться руки и сама я не в силах спасти сына 😥 Сыну очень плохо, практически не чего не ест , очень большая потеря веса, печень и селезёнка растут в размерах, очень низкий гемоглобин. Врачи ищут причину, выписывают много анализов и назначают обследования, это очень дорого запасы закончились,а в переди ещё лечение. Поэтому обращаюсь к Вам прошу о помощи к неравнодушным людям и СПАСИБО БОЛЬШОЕ тем кто уже помог 🙏 Не дай Боже чтобы вы с таким столкнулись😥 Реквизиты 5355161168700573 Paypal olgamagoo
-
Це натяк? 😁
-
Дуже неконкретне питання. Гляньте в інтернеті карту громадського транспорту. Західна частина Оттави - все що розташоване вздовж Carling та Baseline. Іншою серйозною транспортною артерією є наприклад Bank st. Хотя транспорт теж буває різним. Ви можете жити прямо біля зупинки, але там буде проходити лише 1 маршрут раз на годину. А можете жити за 15 хвилин, але це буде транспортний хаб накшталт Bayshore, Carlingwood mall чи Algonquin College Square. Якщо ви питаєте про дітей, тот тут треба уточнювати - дошкільнята-це одна справа, школьники інша. Іноді вигідно жити далеко від школи (скажемо 3-4 кілометри), і мати право на шкільний автобус, а іноді і вашій школі цих автобусів може не бути.
-
В ютубі є канал Living in Ottawa. Місцевий ріелтор (схожий на лисого з Brazzers 😁) ну дууууже багато оглядів зробив на райони Оттави, в тому числі для батьків з дітьми, можете глянути, рекомендую
-
Добре, що ви самі достатньо обачливі, щоб не подавати інформацію, в якій не сильно розбираєтесь. Був кейс, з конкретними цифрами, який приблизно підтвердила людина вчора ввечері. Кейс виглядає так: не радиться покупати в кредит нову автівку на більш ніж 3 роки, якщо плануєте працювати виключно в убері і хочете отримувати більше 6к доларів грос на місяць (це насправді підрахунок теоретичний, бо в реальному знайомому мені кейсі сума грос була 8к). Причина: автівка амортизується швидше за виплату по ній кредиту. Це був мені відомий кейс, про який я повідомив спільноті. Якщо в вас є конкретні цифри та підрахунки від ваших знайомих - велкам поширити. Якщо в вас залишись коментарі саме до мене, то запрошую у приватні, щоб не «засорять эфир». Усім світлої Неділі!