Ukrainian Ottawa
-
How is everyone’s weekend
-
А чого б це? Бархевен з вами посперечатися 😄
-
От це вже предметніше
-
А вот если я ищу машину не новую, не дорого, но в кредит, так как нету всей суммы, это реально? Тысяч до 10 Додж мивиен…
-
Дає надію. Я поки тільки готуюсь до екзамену за водіння. Потім вже буду займатись машиною.
-
Так реально, зверніться до вашого банку.
-
А можна детальніше?
-
Скоріше за все термін кредиту буде обмежений терміном дії вашого Work Permit. А так, якщо ви працюєте, то не повинно бути проблем з боку банку. Доречі український ділершип DM Auto продають і обслуговують вживанні авто. І наче й мають кредитні рішення. Сам думав в них купити. Але взяв лізинг. Наче більшість відгуків позитивних
-
Судячи з сайту у них вибір з 10 машин
-
Так це не велика корпорація) Можете зв'язатися з власником Євгеном і сказати що приблизно чи конкретно шукаєте
-
Prince of Wales, Woodroffe ave, Greenbank це всі шляхи як попасти в Бархевен з Оттави і її сателітів. Можна ще 416 хайвей, але він за межами Бархевена і це великий обїзд. Всі ці дороги з зустрічати рухом і не є розподілені. Тільки Відруф має 2 голоси в кожну сторону і постійно забитий, бо є фактично єдиною дорогою в Бархевен. В Сіті немає рішення цієї проблеми і мерія вже це визнала. Єдине рішеня це ЛРТ будувати в Бархевен, але цего не буде.