Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня, усім! Підкажіть, будь ласка, як правильно зробити при виборі мобільного оператора Koodo або Fido для всієї родини: онлайн чи в офіційному салоні придбати сім-карту і обрати тарифний план? Є якісь нюанси, особливо плата в 60 дол за setup Service? Дякую.
-
Так, знаю, що по запису. Не можу записатись, тому й питаю, чи хтось подовжував, коли до кінця паспорту ще десь рік? Бо в них написано що подовження можливе тільки якщо до кінця залишилось 2 місяці або менше. Вот цікавить, на скільки строгі ті правила.
-
Подовжують зараз печаткою в старому паспорті "паспорт подовжено", якщо до кінця кілька місяців. Ви бажаєте випустити новий, це по запису.
-
Я була в Консульстві і мені роз'ясняла секретар,що ви маєте право мати 2 паспорта,в моєї малої один продовжуваний,а другий новий. Робили з квітня по вересень.
-
Провожу для детей бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности😊 Кто хочет записаться, пишите в лс👌🏻 Я отправлю всю информацию!
-
Доброго дня, перездаємо двокімнатний бейсмент з великими вікнами та великою кухнею з 1 квітня. Ціна 1850 $, а з 1 липня перепідписання контракту за ціною 1890$. Хазяїн дав добро, доречі , він дуже порядна і приємна людина, можна з тваринами. В нього є бажання заселяти саме українців. Район Ваньє, затишна вулиця. Кому цікаво, пишіть в приват, надам фото.
-
Smokes Canada. Быстрая доставка, продают блоками
-
Всем привет, подскажите локацию, где можно купить сигареты canadian light? Возможно, кто-нибудь перепродает в Оттаве?😎
-
Спасибо большое 😊
-
Доброго вечора! Може хто знає, в якій країні зараз найшвидше зробити закордонний паспорт?
-
В Україні
-
Не впевнена
-
На візу і стаді перміт
-
Можливо вже питали в цій групі,продублюйте будьласка ,мені потрібно продовжити візу і стаді перміт дитині в новому паспорті,як мені це зроьити,можливо хтось має посилання як робити,або хтось робив,і скільки часу чекати,дякую
-
Не впевнений щодо цих двох операторів але можна зробити все онлайн за лічені хвилини не встаючи з дивана якщо ваші телефони підтримують eSIM без будь-яких service fee. Я так доньці зробив через Bell
-
Якщо телефони не підтримують eSIM і вам потрібні фізичні сімкарти, то можете замовити онлайн і вони поштою приїдуть. Наче service fee в такому випадку не беруть, але читайте онлайн умови, може бути activation fee. Онлайн зручніше бо ж можна перечитати кілька разів, подумати не поспішаючи, перекласти якщо треба, порівняти умови тарифних планів і ціни
-
🎤ВЖЕ ЗАВТРА Стендап команда " UCROZY" В ОТТАВІ 🇺🇦🇨🇦 ✅ STAND UP UCROZY - стендап колектив, який почав розвивати український стендап на теренах Канади🇨🇦, щоб була можливість зануритись у спогади про дім, серед української спільноти. ✅ Ми активно допомагаємо українцям адаптуватися в Канаді, завжди підтримуємо волонтерів і готові завжди запросити їх до нас на концерти і подякувати за їх вклад, який вони роблять для наших співвітчицників в Канаді та Україні, зокремма частина виручених коштів з продажу квитків іде до наших воїнів - без Вас це було б не можливо. 📅 Запрошуємо до нас в Оттаві 02 лютого 2024 року 📪 Адреса: NUVO (Lounge 295 Dalhousie Street #1 Ottawa, ON K1N 7E5) ⏰ Час - 8:00 PM 🎟 Квитки👇 BUY 🎫 Ottawa - www.eventbrite. ca/e/ucrazy-stand-up-show-ottawa-tickets-798996408767?aff=R
-
Потрібен лікар. Медичний центр МЦ "Медiкум", запрошує лікарів різних спеціальностей для проведення онлайн консультацій наших пацієнтів. Вакансію можна розглядати як за сумісництвом так і на повний робочий день. Наразі найбільш затребувані такі спеціальності: терапевт, педіатр, сімейний лікар. Вимоги: - громадянство України; - вища медична освіта; - досвід роботи від 1 року; - бажання працювати та заробляти. Обов'язки : - прийом пацієнтів по відеоконференції. Умови: - Заробітня плата від 1000$ - Офіційне працевлаштування (військовий квиток не потрібний) За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном +380992057795 Яна (телеграм, вайбер)