Ukrainian Ottawa
-
То в бан такі пропозиції
-
от і ще один приклад шахрайства. просто переклад на українську мову у гугл-перекладачі.
-
Відмінна новина!!! Дуже гарні вітання для тих, хто отримав величезні винагороди за свою роботу, добре виконану роботу з нами, ще одна чудова можливість і пропозиція для тих, хто справді зацікавлений у співпраці з нами, чудові можливості роботи на неповний робочий день для всіх. Ми все ще наймаємо і все ще платимо.
-
Цілком можлива така ситуація, що вам не підходить певна програма або певна провінція. І не дуже зрозуміло що ви рахували і як (чи правильно рахували). Ви можете проаналізувати інші програми або звернутись до іміграційного консультанта для вибору оптимальної програми (консультація буде коштувати приблизно 130 CAD)
-
Усі конкурсні програми (такі як express entry) працюють за принципом у кого найбільше більше балів - той і проходить (перші n найкращих). А у кого менше - той не проходить і не отримує PR. Є більш конкурентні провінції або міста, де найкращі кадри - відповідно там складніше отримати PR, бо конкуренція з кращими. Треба підбирати індивідуально яка програма реальна для вас. Ви можете подивитись середній бал за останній період і прикинути який бал буде через рік-два.
-
Шановна громадо! Вітаю всіх з Різдвом! Маю таке питання. Я планую їхати в січні до Оттави. Попередньо шукаю роботу, а потім планую податись на PR по Employer Job Offer: Foreign Worker stream. Подивилась на сайті які критерії по EOI і скільки я зараз можу набрати балів. Вийшло 50. Підкажіть, чи є у когось досвід запрошення на подачу з такими вихідними даними? Бо мені здається то дуже низькі бали і мені нічого не світить.
-
Дарую піжами за донати ЗСУ💙💛 Ціна: 500+ грн. З вас скріншот про переведення коштів (мінімум 500 грн.) на рахунок БО «Благодійний Фонд Сергія Притули», «Повернись живим» або «Підтримка Збройних Сил України», з мене піжама. Розміри, розмірні сітки, моделі👉🏼 на нашій сторінці в інстаграм та на нашому сайті. Піжамки можна забрати в downtown Ottawa, або доставка за прайсом Canada Post. З наступаючим Різдвом🎁🎉 Слава ЗСУ! instagram.com/meepajamas?igshid=MWI4MTIyMDE=
-
І ви ж теж обираєте з ким спілкуватись. Наприклад, я співорганізтор ігр в мафію, у нас деякі зустрічі англійською мовою проходять, деякі російською мовою (українською я пробувала збирати, кворум не збирається). Англійською збирати кворум набагато важче. Ми просто прописали усюди нашу позицію і поставили символ України на наші аватарки. І ніякі неадеквати не приходили жодного разу. Так і з особистим спілкуванням - ви самі встановлюєте кордони з ким ви будете спілкуватись, а з ким ні. Канадський менталітет дистанціюватись у спілкуванні, чатів будинку на +100500 повідомлень та ще чогось подібного тут не буде.
-
Так, багато. Але якщо не ходити на збори конкретно руських, то ви з ними стикатися не будете. Максимум будете чути мову в автобусі. Але як пасажир автобусів зі стажем скажу, русняву мову чути всюди. І ще не факт що то конкретно росіяни, тому шо як сказали вище багато українців розмовляють на рос. Я жила в Канаті, являючись дуже радикально налаштованою проти всього руського, проблем не мала)
-
Я то якраз знаю добре. Але якщо у вас психологічна травма чи фобія, то краще обрати інший район. Це без сарказму чи негативу.
-
ну де всюди? вулиці пусті) лише прапори України видно та що машини кудись поїхали)
-
а що значить на кожному кроці будуть? це ви як собі уявляєте? ви ще не в Оттаві? тут люди собі по своїм домам сидять переважно або в своїх авто, якщо це не Даунтаун чи якийсь густонаселений квартал.
-
я сподіваюсь що для багатьох українців проблема “руських” у канаді буде найбільшоую проблемою з якою вони взагалі тут зустрінуться 🤦♂️
-
В Канаті на одній вулиці 5 прапорів України. Ще треба щось пояснювати чи далі будете "рузьких" рахувати? (риторичне питання)