Ukrainian Ottawa
-
ну а в high school математика - це сум. Першого семестру її не було, я думала, що в другому буде інтенсивний курс. Але ні, у 10 класі дроби вивчають. В українській школі це десь 6-7 клас, мабуть? У результаті нам зарахували цей семестр автоматом і дали кредит за математику. Тобто поки що «виїжджаємо» на українських знаннях.
-
До школи приймають за місцем проживання чи за конкурсом (у нас така школа). Тому потрібно відштовхуватися від того, де ви житимете. Або житло шукати поряд зі школою, де хочете вчитися. Ми шукали за рейтингом та спеціалізацією школи. Плюс тут ще є поділ на громадські, католицькі та приватні школи.
-
Школа у нас хороша, рейтинг один із найвищих у Оттаві та Онтаріо. Тут не про школу, йдеться про систему освіти загалом. Хоча тут однозначно є переваги у шкільній освіті. Ну і з іншого боку, ми навчалися у сильній гімназії в Україні.
-
Це минулорічний рейтинг. Ми вибрали Lisgar
-
Lisgar одна з найкращих шкіл в Онтаріо, входить в топ 10 чи топ20 (точно не памʼятаю). Ви дивилися curriculum Онтаріо по математиці для свого класу? Дивно що дроби вчать в старшій школі, моя дитина тут в Канаді почала вчити їх в 3му класі (правда порівнювали лише якщо знаменник чи чисельник однаковий)
-
звісно, ми всі аналізували. Можливо, дроби були лише на першому уроці, мені важко сказати. Але на тестуванні дитина вирішила завдання з математики за 10 та 11 клас, закінчивши в Україні 8-й. Я ж тому й написала, що річ не лише у рівні математики в канадських школах, а й у високому рівні українських шкіл з точних наук. А загалом Lisgar подобається, вчимося там уже другий рік😊
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Абсолютно точно как и у нас))
-
Только нам после тестирования сказали то что вам ДО, что будет сложно. Нас пугали что в 9-м классе с нами никто не будет возиться если до того вы не дотянете уровень языка до необходимого. В течении года немного давили регулярно чтобы мы шли в другую школу для детей с ESL Мы поднажали на язык здесь в 8-м классе. Раз в месяц в школе приходил учитель занимался с ней английским. Чуток занимались онлайн с репетитором с Украины дабы восполнить некоторые языковые школьные пробелы. И отлично. Хайскул всё в порядке.
-
То, что для них тут сложно, для нас - «чуток поднажать»😊
-
Усім привіт! Мене звати Марія, я вчитель англійської мови. Набираю до себе на заняття 5 учнів (провожу уроки по одинці та групами (2 учнів)). Готую до іспитів, допомагаю освоїти англійську мову з нуля, або поліпшати ваш рівень англійської мови. Пишіть мені у особисті, буду рада допомогти ✨
-
Доброго дня,якщо паспорт у дитини до26року, чи має сенс зробити новий на наступних 10років,два ж будуть дійсні,так
-
Да, мы так с французским сделали и компьютерными науками.