Ukrainian Ottawa
-
Дякую усім, хто був сьогодні на мітингу. Було багато «своїх» людей з рідними хоч і незнайомими обличчями, які дивляться в очі незнайомцю, на відміну від місцевих. Нехай ця манера залишається з нашими людьми і на чужбині - дивіться в очі, вітайтесь, залишайтесь відкритими! Але я хочу спитати один момент у спільноти - наскільки етично було на мітингу кричати «Україна понад усе», знаходячись в Оттаві? Хіба для нас не «безпека родини понад усе», чи «дупа в теплі понад усе», або «кава з тімміс понад усе»? Дуже прикро, що за такими лозунгами ми розвиваємо в собі лицемірство, одразу після мітингу тулячись в найближчу кавʼярну за кавою по 1000 грн, замість того, щоб ту тисячу відправити Україні, яка понад усе. Це питання риторичне, як і те, скільки ви в день другої річниці війни задонатили захисникам.
-
Все так. Але виставляти себе ліпшими за "місцевих" із своїм "прямим поглядом в очі" це те саме лицемірство і зневага по відношенню до країни і суспільства яка надала в тяжкий час прихисток і шанс на краще життя тим, хто "прямо дивлячись в очі" так і не змогли збудувати свою країну за 30 років. Думаю треба поважно завалити пельку і з подякою та повагою до Канади працювати і допомагати Україні. Слава Україні! 🇨🇦🇺🇦
-
Receiver or mandate from any country needed for a swift cash transfer worth *$1 Million Dollar* (MT103/199/GPI) Ratio: Receiver:45%. Mandate: 10% Sender: 45% Interested receiver must send CIS for due diligence after that receiver will be sent the DOA contract.
-
Якщо подаєте разом з витягом з Дії і особисто заносите документи, то за тиждень вже приходить довідка по пошті. Якщо цікаво, в особисті напишу які документи потрібні. Щодо того, чи підходить витяг з Дії для ПР, то не знаю, дехто каже, що так, дехто що ні
-
В мене немає помітки CUAET. Отримала без проблем. Помітка не обов'язкова, головне щоб ваш UCI номер був під цією програмою