Ukrainian Ottawa
-
Только тем кто приехал до 31 числа и по какой то причине не получил вп в аэропорту
-
Друзі, нам потрібна ДОПОМОГА! Мій чоловік отримав тяжкі поранення внаслідок ворожої атаки позицій. Зараз дуже потребуємо фінансової допомоги! Розумію, всім складно, в кожного свої клопоти, проте він був там за кожного з нас і тепер йому потрібна. Вірю, що разом ми впораємося Для допомоги надаю його номер карти 5175477411063306
-
Аліна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 532 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Gustavo Kendrick надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 539 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Шукаю роботу
-
Я не бот
-
|Target Ins,Fb| надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 541 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Шукаю роботу
-
Всім привіт. Може є хто займається ремонтом телефонів, чи знаєте перевірених майстрів, бажано україно - російськомовних. Дякую наперед. Гарного вечора.
-
Всім привіт! Можливо хтось шукає кімнату на місяць, здаю свою (саблет) з 1 травня по 31 травня. Дуже класна локація, збоку є shoppers, Tim Hortons, заправка і зупинка одразу біля будинку. За детальною інформацією пишіть в дірект🙌🏻
-
Вітаю! Зверніться в Catholic Center, вони вас зорієнтують по всіх питаннях, які можуть виникнути у новоприбулих. Екскурсії теж мають.