Ukrainian Ottawa
-
Я лише до того що все їм підходить бо качество вакцини не залежить від країни
-
Бо у нас дві сторінки вакцин. І баксеро, і менінгококк асw, і пневмококк і вітрянка, і кпк перша, і всі акдс і гепатит а, і звісно б і так далі
-
Ви теж предослтавляли переклади від лікарів? У нас був переклад офіційний педіатра і нідерландська карта вакцинації. А чого саме переапкцинацію?
-
А нас відправили на аналізи та перевакцинували, бо імунної відповіді не було. Людський фактор, як і всюди, мабуть 🤷🏻♀
-
Так, все надали. Можливо, через те, що в новинах саме в цей час було про спалах кіру в декількох провінціях (не в нашій), лікар вирішив перестрахуватися. А може, тому, що вакцини робилися в Латам, а не в Європі 🤷🏻♀
-
Кпк ми першу робили в Одесі, тут просто самі прийшли на другу. Молодшій буде 4 в травні теж підемо. Може тому нам не треба було переробляти, що ми її і так робили
-
Ну мені кредитку до першої зп не дали, хоча я приїхала вже з роботою 😊
-
Все можливо. Я вже звикла, що може бути що завгодно)) Мої аналізи та УЗД тут тричі переробляли, бо "не бачили в системі" (так і не побачили, до речі; забили). Деякі люди перший банківський рахунок онлайн відкривають без проблем, а нас послали робити офлайн. І картку банківську не шлють вже півтора місяці 🙈
-
Тут ви помиляєтесь, і якість вакцин буває різна і конкретна партія конкретної вакцини може теж відрізнятись від інших. Це я про те, що, знаю про випадки застосування прострочених вакцин, вакцин, у яких були порушені умови зберігання, принаймні в Херсоні.
-
Нам і з роботою та зарплатою не дають. Ну, тобто, вже типу два рази вислали, але ж нічого не приходить 🤷🏻♀
-
тому на датчики є корупція, пофігізм і просто той самий людський фактор 🙂 Ну то таке, лірика, не звертайте на мене увагу
-
Тому на вакцинах є термодатчики.
-
Мені поки не пнула не вислали теж) звучить як тд банк))
-
Тричі на тиждень дзвонимо 🤷🏻♀
-
Я написала той дівчині що обслуговувала мене щодо кредитки
-
Здравствуйте. Нужна Ваша помощь спасти жизнь сыну. Он был здоровым мальчиком, пока не попал в больницу. Из-за ошибки медсестры неверно введенный укол антибиотика, ребенок чуть не умер на руках. И теперь, после клинической смерти и комы, у него энцефалопатия, нарушенное свертываемость крови, тяжелая анемия, есть подозрение на воспаление мозга, развилась гнойная пневмония, проблемы с кишечником. Есть шансы побороть више написанное и жить обычным ребенком чтобы это сделать нужны лекарства, операция и длительное восстановление. Все это доступно только при наличии денег, к сожелению у нас их нету,поэтому обращаюсь к неравнодушным. Будем благодарны, если Вы поделитесь постом у себя на странице Карта 5168180017628915 UA11 307123 00000 2620 2998 5766 45 Lastoveniuk Anna PayPal lastoveniukanna
-
Що, не допомагають москалі?
-
Тут я би міг довго дискутувати але не для цього цей чат 🙂