Ukrainian Ottawa
-
дрескоду немає. всі намагаються вдягатись не casual, за звичай dressing pants, shirt and а tie. Але все залежить від вподобань дитини. Шорти й футболка звичайно ні.Тут ніхто на це не дивиться і не засуджує. Повинен бути простий комон сенс по відношеню до події.
-
Вітаю. Особистий досвід: посилка (1.5 кг, вживаний одяг), відправлена Укрпоштою, доїхала до Канади, пролежала на митниці три місяці та була відправлена назад після запиту відправника на розшук. Приїхала назад з наклейкою, де не відмічена ніяка причина затримки чи повернення. Мені ніяких повідомлень з пошти не приходило. Розшукати посилку з Канади було неможливо, бо вона не трекалася за українським номером.
-
Olena Baghriy надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1335 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
У нас вже була церемонія на цьому тижні. Дівчата і правда майже усі в платтях. Хлопці хто як, але нарядно. Декілька в костюмах або просто в сорочках. Деякі в футболках з коміром та шортах, але не спортивних. Нам сказали що буде жарко і костюми не обовʼязкові, просто нарядно. Мій син був в чорних шортах і сорочці з коротким рукавом.
-
Всім привіт , шукаю Мебель , повідомте якщо хтось щось має зайве ) проживаю в Оттаві дякую 😌
-
Мені відправляли через Нову Пошту. Приходить за тиждень. Посилку кидають у поштову скриньку.
-
Все щe шукаю 1bedroom квартиру, бюджет до 1800$ Дорогі українці, може маєте якісь варіанти? Я тут вже півроку в маю достатньо документів, а чоловік тільки приїхав, вже працює, фултайм, але документів недостатньо для тих варіантів, які ми маємо зараз:(( Сподіваюсь на вдачу 🙏🏼