Ukrainian Ottawa
-
Чоловік без цілі надання цих послуг поновлював, а що?
-
📣 Шукаю роботу няні в Оттаві та найближчих населених пунктах! 📣 Доброго дня! Я шукаю можливість працювати нянею і готова запропонувати свої навички та досвід у догляді за дітьми. Ось короткий огляд мого досвіду та кваліфікацій: 🌟 Досвід роботи з дітьми більше 5 років: Асистентка вчителя (останні 2 роки, маю досвід роботи з особливими дітьми) Домашній доглядальник (останні 2 роки) 🎓 Освіта та кваліфікації: Вища педагогічна освіта Сертифікат "Підтримка при роботі з особливими дітьми" (2024 року). Сертифікована з "Першої допомоги" (2024 року). Резюме готова надіслати електронною поштою. Якщо ви шукаєте професійного та турботливого спеціаліста для догляду за дітьми, буду рада обговорити можливості! 🌈👶
-
відправляти не повний пакет немає змісту, це призводить тільки до затримок, втрат рекордів, перекидання файлу від одного офіцера до іншого і т.д. За кожним додатковим запитом додається 30 днів яких вам дають на задоволення запиту + 2 тижні всередені IRCC на розгляд того чого не вистачало. Тобто коже запит коштує мінімум 6 тижнів екстра часу, навіть якщо ви його вислали миттєво. Виключенням тільки є файли які вже очікують статусу granted.
-
Кнопку "сабміт" неможливо натиснути тільки за відсутності документів, позначених зірочкою. Ні police certificate, ні military service не є у переліку обов'язкових документів для подачі на цю програму. І так, людям приходять дозапити по цих документах у разі необхідності
-
🇺🇦З Днем народження, Україно Хай ясніє твоя зоря. Я мале лелеча, дитина, Промовляю твоє ім'я. 🇺🇦Ти молитва моя всесильна, Що співа цвіркуном в траві, Придивляєшся в серце пильно І пульсуєш буттям в чолі. 🇺🇦Ти весняна, духмяна, строга І співоча, і мовчазна Виставляєш життя пороги І даруєш рубін вина. 🇺🇦Ти волошкою вдаль синієш І плекаєш казковий мак, Ти гостей частувати вмієш, Ти борщу зворожила смак. 🇺🇦Ти для мене у кожній квітці, У промінчику золотім І у озері, і у річці - Рідний затишний батьків дім. #Ната_Гончаренко #Україна #День_незалежності