Ukrainian Ottawa
-
Дуже дякую
-
Пошукайте вище, про це говорили вчора
-
#документиоттава 6. Mедогляд ( огляд лікаря (160$), флюшка (55$), кров на ВІЛ та сифіліс (20$) це обов'язково. є 90 днів для проходження. можна вибрати будь-який зручний з переліку мед центр. 🔸7. Transpass ( безкоштовний проїзд на пів року) www.octranspo.com/en/news/article/displaced-persons-and-refugees-transit-pass-program/ 8. Police record check (68$) для роботодавця (деколи вимагають, деколи ні) www.ottawapolice.ca/en/index.aspx Ніби все))
-
Дуже дякую ще цікавить чи є організаціі які допомагають житлом на перший час
-
Банк та мобільний оператор обираєте самі)
-
#документиОттава 1. Work permit ( видає офіцер в аеропорту, уважно перевірити чи є позначка CUAET, зазвичай знизу) 🔸2. Сім карта (60$/міс в залежності від інтернету) 🔸3. Банківський рахунок ( я робила RBC, бо канадці зазвичай відкривають в найближчому від дому банку). Популярний ще TD і BMO. Загалом вони нічим особливим не відрізняються. 🔸4. SIN ( ідентифікаційний код) www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/apply.html 🔸5. OHIP (медичне страхування) попередньо записатися, там будуть фотографувати. безкоштовно. це не стосується медогляду. www.ontario.ca/locations/serviceontario Ottawa, 110 Laurier Avenue West (для українців тільки ця адреса в Оттаві)
-
Можна посилання контакти людей
-
Вам адреси, посилання чи що саме потрібно?)
-
Хер карта - Банківська карта Sin
-
З якими саме?
-
Доброго дня чи є тут дюди які допомагають з документами
-
Я купляв з Відня Австрійськими авіалініями. В них можна подзвонити на українську лінію, де не треба годинами чекати, коли візьмуть слухавку. Подзвонив, запитав, чи є місця на конкретний рейс (моя собака повинна була летіти в багажному відділенні). Потім купив собі білет, передзвонив та забронював для собаки.