Ukrainian Ottawa
-
Дорогі українці Кого цікавить кінцевий результат ,звертайтесь ! Будемо раді допомогти ! +1 613 621 5010😊
-
Дорого дуже та контора немов араби? Так, як водиться, без гарантій?
-
Доброго дня Кого цікавить отримання ПР Оттава 1757 Bank st +1 613 621 5010 +1 613 621 5030
-
Це не Гатіно.
-
Дякую, я теж 🤷🏻♀
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, які заходи з нагоди Дня Незалежності проходитимуть в Гатіно?
-
Дякую!
-
Найближче місто, де можна було здавати цього року - Торонто
-
Доброго вечора, всім! Поділіться, будь ласка, досвідом, дочка в Україні перейшла в 11 клас, навчається онлайн. Ми нещодавно переїхали до Канади, отримали запрошення до 12 класу. В кінці 11 класу в українських школах діти здають НМТ. Чи можна цей тест здавати в Оттаві, про всяк випадок?)
-
Так, теж це помітив (( Не знаю точно наскільки це критична вимога
-
вимога в позиції: Fluency in French (spoken and written) 🤯
-
Для тих хто шукає роботу в IT. В моєму відділі відкрита вакансія Analyst, Cyber Security & Network Компанія Lee Valley Tools Пишіть у ПП. Скину лінк на вакансію.
-
Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги в Канадi: - консультацii з бiзнесу та self - employed, - подання податкових декларацій, - реєстрацiя корпорацій, bookkeeping, self -employed, GST/HST account, WSIB, Payroll, - child benefit, - реєстрацiя на клiматичнi виплати, - Healthy Smile реєстрацiя, - Employment Insurance при звiльненнi, - виплати при народженнi дiтей. Звертайтесь за тел 647-819-2707 Наталя CTRL TAX.
-
Вітаю! Мене звати Анастасія, я сертифікований продавець авто в Myers Nissan Kanata, з радістю допоможу Вам обрати новий чи вживаний автомобіль (trade in, lease, finance). Мій номер телефону 343 541 95 87
-
💪 Ukrainian🇺🇦 Independence Day Picnic in Ottawa!🇨🇦 🗓 Date: Saturday, August 24, 2024 ⏱ Time: 2:00 pm 🔼 Приєднуйтесь до святкування Дня Незалежності України🇺🇦 у парку Vincent Massey 24 серпня 2024 року о 2 годині дня. ⚡️ Що вас чекає:📣 ▪️Потлак: Приносьте свої улюблені українські страви для смачного обіду разом. ▪️Культурні виступи: Насолоджуйтесь яскравою українською музикою та веселими танцями. ▪️Зустріч з громадою: Познайомтеся з українцями Оттави та заводьте нових друзів. ▪️Розваги для всієї родини: Ігри та активності для всіх вікових груп. 🔖Не пропустіть цю нагоду відзначити багату історію та стійкість України разом з нами! Бачити менше