Ukrainian Ottawa
-
In University of Ottawa: Danyliw Seminar on Ukraine An International Conference on the War in Ukraine Sep 28, 2023 to Sep 30, 2023 — 10 a.m. to 6 p.m. google it if you are interested*
-
Народ, нагадую що зараз діє реферальна програма від Tesla. Тож якщо хтось планує купляти Tesla - маю реферальну лінку с котрою ви отримаєте дисконт в розмірі $1300 від вартості авто. Пишіть в приват - бо тут в чаті лінки шарити не можна.
-
Вітаю! Курси з чого? На українській платформі Prometheus є купа безкоштовних курсів для українців українською, але ж ви, мабуть, хочете якісь канадські?
-
Можна мати два паспорти.
-
Доброго вечора , хто може підказати якісь безкоштовні курси для українців ?
-
How are you
-
100% є сенс подаватись Лишній рік нікому ще не завадив робочого дозволу😌
-
Ну так , ми пів року в Канаді . В мене новий паспорт до 32 року , в чоловіка до 28 року . З цим зрозуміло треба робити новий. Але я не можу зрозуміти як дитині продовжувати візитор в разі чого , якщо паспорт до 16 років зараз дитині 13. Тобто на 4 роки паспорт , і візитор теж до закінчення візи і самого паспорта до 2027 р.
-
В такому випадку краще під кінець березня;)
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог Вже більше ніж 3,5 роки я допомагаю підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором:- Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним- Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Також маємо набір на групові, рівень А2- Тривалість 90 хвилин - У групі 5-7 осіб 💵Вартість: 185 гривень за заняття Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
тобто безкоштовного сервісу як у других провінціях немає? Тільки за 12/18 баксів можна подивитись чи є в мене штрафи?