Ukrainian Ottawa
-
Самое простое у дилера. Там есть сертифицированные машины. Надо сделать страховку и принести деньги /оформить кредит. Иметь права. Дилер все оформит. У частника может быть дешевле, но там сейфти надо самому делать и идти в Service Ontario. Кто делал может напишет
-
в цій групі безліч інформації по даному питанню. Питання досить широке, тут було надано дуже багато інфо. Читайте ленту. Запамятайте лише одне - любе б/у авто це кіт в мішку, бо ні один ділер (незалежно офіціал, чи ні) не буде вкладати гроші в б/у авто, незалежно від того чи прілипить він certified наклейку чи ні.
-
Я зазвичай перевзуваюсь дивлячись на температуру але не пізніше ніж потребує ваша страхова
-
Якщо ви вказали зимові шини щоб отримати знижку. Моя страхова каже: You could get a discount or benefit from savings on your Car Insurance if: ... You equip your vehicle with winter tires from December 1st to March 30th every year (Ontario only)
-
Всім привіт, запитання щодо драйв лайсенз. Якщо я переїду з другої провінції, чи потрібно перездавати іспити, чи можна обміняти одне на інше.
-
Вітаю:) Заповнюємо анкети на ГРІН КАРД
-
А PR якось впливає на це?
-
залежно від того чи у вас є 2 роки стажу в канаді, якщо є то мають поміняти на фулл, а якщо нема - то на G2
-
Ок, дякую.