Ukrainian Ottawa
-
Трішки вище є посилання на фейсбук группу, то була відповідь на подібне запитання)
-
Доброго дня, ми родина з трьох людей із України, проживаємо в Польщі, хочемо виїхати до Канади , візи в мене та дружини вже вклеєні в дитини вже є одобрення, шукаємо роботу ,та житло , підскажіть будь ласка, хто чим може допомогти, дякую за відповідь.
-
Дякую Вам
-
www.facebook.com/groups/canadahostukrainians
-
Доброго дня. Ми родина з чотирьох людей ( я , мій чоловік , нам по 37 років, двоє синів 8 і 6 років) прибуваємо до Монреалю 8 грудня. Плануємо розпочати своє нове життя в м. ОТТАВА. Нам потрібне тимчасове житло на три тижні з 8 грудня по 1 січня. Ми готові заплатити. Розглядаємо окреме житло, і можливо захоче нас родина прийняти. Ми не палимо. Тварин не маємо. З 1 січня ми вже знайшли квартиру в м. ОТТАВА Дуже дуже потрібне житло в м. ОТТАВА на три тижні.
-
#корисне Завдяки всеукраїнському руху «Єдині» вже близько 50 тисяч людей перейшли на українську. «Єдині» - онлайн-курс з підтримки у переході на українську мову, що триває 28 днів і є абсолютно безкоштовним. Долучитися можен кожен з будь-якої точки світу. Старт занять - 5 грудня. Заповніть форму на сайті. Проєкт «Єдині» створений за участі Ініціативи Навчай українською та ГО «Українська гуманітарна платформа» за підтримки Уповноваженого із захисту української мови. Проєкт має на меті допомогти 1 мільйону людей перейти на українську до кінця 2024 року! ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Чикаго в соціальних мережах: Instagram Сторінка в Facebook Telegram Instagram USA
-
#новини До святкового сезон на станції Union Station відкрилась ковзанка 🙌 Union Winter — це чудова нагода для жителів Торонто приїхати сюди, до центру міста, помилуватися краєвидом на CN Tower і покататися на ковзанах», - сказав Мер Торонто Джон Торі у понеділок на станції. Ковзанка буде відкрита до 29 січня 2023 року в наступні години: ▪︎З неділі до середи: з 11:00 до 19:00. ▪︎З четверга до суботи: з 11:00 до 21:00. Проте два дні у грудні, 25 та 26 грудня, його буде закрито для відвідувачів. Крім того, протягом усього сезону буде доступний: - безкоштовний прокат ковзанів; - безкоштовні уроки катання раз на тиждень у вівторок.; - протягом грудня та січня вечорами у п'ятницю та суботу виступатиме діджей. - весь грудень будуть музичні вистави. - 13 грудня виступить канадський співак Шон Десман🥰🙌 ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: Instagram Toronto Facebook Telegram Instagram USA
-
-
В Торонто работает с нашими агентша Анастасия (647) 870-1615. Помогает найти квартиры для съёма вновь прибывшим. Очень рекомендуем!
-
Для тек кто снимает жильё это не стоит ничего, оплачивает тот кто сдаёт, обычно стоимость месячного платежа за рент или меньше, как указано в контракте. Сумма делится пополам на агентов с двух сторон. Для тех кто снимает это очень безопасно, так как никто не подставит.
-
Гарний?))
-
Наскільки я знаю тут сплачує послуги ріелтора власник, а не орендар