Ukrainian Ottawa
-
Багато хто, мабуть, подавався. Питання, власне, в чому?
-
Консульство публікує інформацію про слоти на своїй сторінці у фейсбуці. В Консульстві черга людей зі слотами за паспортами, так що, мабуть, реально.
-
Всім привіт, у нас є відкрита вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації..
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
singer надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4394
-
Звертайтесь . Я ріелтор
-
Вітаю. Народ, а можу я сюди скинути важливий збір? Можливо у когось буде бажання прийняти участь, хлопці будуть дуже вдячні. Під час штурму втратили 11 дронів , зараз конче потрібно зібрати їм хоча б на 4ри... на інші вони самі додадуть зі своїх з/п....
-
VINTIQUE TORONTO надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4404
-
Всім привіт, у нас є можливість роботи з чудовою заробітною платою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації.
-
Скаргу надіслано
-
Now надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 4410