Ukrainian Ottawa
-
Нажаль в мене немає посилання. Мені допомогли його зробити моя хост сім’я ще в липні.
-
Так
-
Добрий день. Чи може хтось дати контакти рієлтерів в Оттаві. Буду вдячна. Та може з власного досвіду поділіться як знімали 3 бедрум на яких умовах. Чи вимагають оплату за останні 6 місяців. Дякую
-
Запрошуємо зустрітися зі своїми почуттями, усвідомити свої справжні бажання та потреби, поставити надихаючі цілі на майбутнє. 🔺Психодрама + арт-терапія з сімейним коучем Тетяною Дик! 📌03.01, у субботу о 18:00 📍911 Carling Ave., Cafe Ukraine Для всіх бажаючих. "ЯК НАМ ПІЗНАТИ СЕБЕ? РОЗДУМУЮЧИ - НІКОЛИ, АЛЕ ТІЛЬКИ ДІЮЧИ". І В ГЕТІ. До зустрічі👋🏻
-
Ні, просто долучайтесь
-
Вітаю. Потрібен запис?
-
Друзі , чи хтось планує щось купувати на офіційному сайті Zwilling ? Є промо код на 20% можу дати
-
Чем Walmart не устраивает? Там нормальные цены . Или Costco . В Walmart е есть акции : там полки со скидками .
-
Добрый день! Кто-то уже путешествовал по Канаде поездом с животными? Проводники меряют переноски и могут ли не пустить на поезд, если переноска будет больше чем нужно по правилам?