Ukrainian Ottawa
-
Ми набираємо на вакансію, наведену нижче, 2 години/3 реклами щодня. Робота передбачає рекламу електронного маркетингу/виявлення екстремальної реклами тощо. Великі оголошення з тривалим терміном дії, 20,00 доларів США за оголошення 60,00 доларів США щодня 450,00 щотижня, напишіть мені, якщо це цікаво!
-
Нello friends! Хочете легко та без проблем вивчити Англійку мову. Запрошую на авторський курс Англійської мови від Айше. За додатковою інформацією, прошу в телеграм)
-
ymcaottawa dot ca
-
Доброго дня , хочу летіти в Канаду (Оттаву) в березні , підскажіть будь ласка якісь сторінки на фейсбук , телеграм або сайти , де допомагають у тимчасовому безоплатному перебуванні , буду вдячна за будь-яку інформацію .🤍🕊️
-
Огляд нового таунхауса в передмісті Оттави, Бахевені, за $2,300 на місяць. 3 спальні кімнати та 3 ванні.
-
Так. Бескоштовні. Вже відповіли вище, дякую!
-
Доброго всем времени суток Подскажите пожалуйста 🙏 Мне открыли визу на 3 года я сейчас нахожусь в Германии но в Канаду пока не собираюсь Вопрос : я смогу туда полететь после 31 марта ? Моя виза будет активна ? Или мне нужно приехать в Канаду до 31 марта пока действует эта программа? Всем спасибо за внимание
-
Віза діє до кінця дії візи.
-
-
а, це лише для тих кому 15-25 років 🙂
-
Дивлячись в які ігри😂😂😂
-
А в 30 ми теж любимо грати і в 40 🤔
-
Тоді запрошуємо у наш клуб) У фейсбуці група Mafia club in Ottawa Граємо кожного тижня приблизно з 12:30 до 16:30, в основному по суботах. Кожен другий тиждень англійською мовою і кожен другий тиждень рос.мовою. Українською кворум не збирався скільки не намагалась. Якщо когось цікавить, пишіть в особисті повідомлення і надішлю більше інформації.
-
😋 настільні
-
Ну як варіант 😂
-
ось, якось так проходять ігри у нас в класичну мафію кожного тижня🙂