Ukrainian Ottawa
-
У вас є ще аргументи, окрім передової? 😂
-
Ось правила в одному з найбільших чатів в Канаді. Раджу адмінам звернути увагу
-
Я і не сперечаюся. Я свій вибір зробила. Але і кидатися на інших за те що вони продовжують використовувати російську як мінімум це йти тим же шляхом що і кацапи
-
Москальська мова належить виключно росії! Те що нас окупували, насадили кацапську, розстрілювали за українську і не лише нас, а і інших не зробило їх мову ще чиєюсь..кацапська мова - це мова кацапії. Все інше москальский наратив, який всунули вони і коли ви так кажете, то десь на болотах тішиться рабсіянин💁♀️
-
Раджу почитати. Немає “російськомовних Українців” є зросійщені Українці, як наслідок російського імперіалізму. Я з донецьку, і в нас 90% були російські школи де вчили пушкина та історію імперії, питання навіщо? Риторичне. Мова - це самоідентифікація. Це ДНК нації. В Німеччині - німецькою, у Франції - французькою, а вот тільки у нас чомусь російська. В Україні одна державна мова, і ця мова - наш скарб, який треба берегти
-
Ваше право, російська мова - це мова смерті, яку сіють наші сусіди останні 300 років, що вони повинні з Вами ще зробити щоб ви нарешті це усвідомили?
-
Я встряну та покину чат, бо такі срачі вже задовбали... Я родом з Лисичанську, що у Луганській області, і я російськомовна. І не я обирала на якій мові мені спілкуватися. Російська - мова моїх батьків, мова якою мати співала мені колискові. Але з самого дитинства я знала і поважала українську мову. Зараз я дійсно можу вже зробити вибір, і я його зробила. Але бачити такі напади на людей лише через те, що вона проводить у Канаді ігри на зручній для неї мові - це якийсь нонсенс. Ви нічим не кращі за москалів які нав'язуюиь свою мову та принужують інші. І як то вже тут писали - російська мова не належить лише москалям.
-
Це питання не мови, а самоідентифікації. Ви ж у групі Українська Оттава, чи як?
-
Бо це не українці, це малороси
-
Та й наостанок вас здивую) У мене є син старший звуть Арсен, 16 років, російськомовний! Але знає Українську ідеально) Якби ви його бачили) Він напівкровка, тато Вірменин) Дивишся на нього і думаєш ну який він Українець? Але якщо хтось наважиться щось погане сказати про Україну!??? ... вибухає миттєво і люто захищає свою Україну, хоча він дуже спокійний за характером. Знаєте, яка у нього мрія? Повернуться в Україну і допомагати відновлювати економіку, домовилися, що коли йому виповнитися 18 , я куплю йому квиток і він поїде жити в Україну. А як він любить Українське сало) Улюблена страва) Він дуже добре знає Історію України, добре розуміється на політиці, і дуже переживає за свою Країну! Ось вам і російськомовний Вірменин)
-
Будь ласка, але першої частини я так зрозуміла немає🥲
-
Facebook, введіть в пошуку Kseniia Timchenko і виб’є її сторінку і одразу сторінку з подією
-
У нас Fido, ще не мали кредитку, пояснили свою ситуацію і нам все оформили. Ще дали подарунків