Ukrainian Ottawa
-
Я проходив місяць назад в Оттаві. Він схожий на IELTS але відрізняєтся тим, що більш легкий. Ви зустрічаєтесь на самому екзамені з керівником, починаєте з розмови та відповіді на питання, потім йде аудиування (3 різних записи, переказати про що йшла мова), і після цього writting але не на поглиблену граматику, вам дають бланк з запитаннями, на які треба написати розгорнуту відповідь (наприклад “що ви думаєте про ту ситуацію..”), останне завдання складаються з 4 текстів кожен з них від А1 до С1 рівня, які вам треба проаналізувати та дати відповідь (формат “оберить правильну відповідь одну з 4-х”). На останні два модулі дають 20-30 хвилин на кожний. Після цього вам на місці видають результати з рівнем мовні по Canadian Language Benchmark. Ви можете одразу на місці запитати про мовні курси які вам безкоштовно подберуть по рівню вашої мови.
-
Вау! Дуже дякую за таку розгорнуту вiдповiдь!🙏👍🤗
-
Мир всем! Могу помочь со спонсорством по программе Uniting for Ukraine (U4U), пишите WhatsApp +17168894491 только если вы заинтересованы и готовы к поездке. Так же помогаем с приклейкой биометрии к нему меньше Визу в основном беру под оклейку, цена 1500 грн, Срок склеивания 4-6 дней
-
Можете скинути її профіль бл щось не можу знайти 🤷🏽♀️
-
Привіт. Хто володіє інформацією? Дитині 1.10 буде 4 роки чи візьміть його в школу з вересня цього року чи вже у 2024? Дякую
-
Нello friends! Хочете легко та без проблем вивчити Англійку мову. Запрошую на авторський курс Англійської мови від Айше. За додатковою інформацією, прошу в телеграмм)
-
Привіт всім. Підкажіть, будь ласка, в якому районі Оттави краще жити сім'ї з дитиною 5 років. Можливо хтось підкаже по району і відразу школам з хорошим рейтингом. Дякую!
-
Підкажить, будь ласка, де саме проходили й чому вважаєте, що він легший, складали IELTS колись?Атже за структурою воні дуже схожі. Також обираємо тест для PR, вагаємось між ними. Заздалегідь дякую!
-
Ми живемо з дитиною в Нью-Эдинбург, відвідуємо французьку школу St. Anne. Дуже задоволені
-
Дякую!
-
Наскiльки я знаю, то CLB не пiдходить для подачi на PR, тiльки IELTS або CELPIP.🤷♀️
-
Так і є, CLB - це просто як показник рівня мови.
-
Чи є в Оттаві безкоштовні курси англійської мови?
-
Є, але за відгуками інших вони для тих, у кого поки ще не високий рівень мови. Ефективніше в плані інтенсивного прогресу займатись з репетитором.
-
Огляд будинку за $2,500 на місяць у Каната Лейкс.