Ukrainian Ottawa
-
Доброго вечора,плануємо в березні їхати до Канади.Можливо хтось знає в якій провінції швидше і реальніше можна буде знайти роботу для чоловіка-машиніст башенного крана.І ще можливо хтось знає,де можна отримати сертифікати,які вимагаються для цієї професії.Дякую!
-
Добрий день всім.Мене звати Роман. Я в березні маю летіти зі своєю дівчиною до Ottawa ,хтось знає чи є там перша поміч? Як з житлом так і з усім . Дякую
-
Якщо через Heathrow, то велика ймовірність, що потрібна транзитна віза.
-
Не покидаючи аеропорт
-
В нас літак Рим -Лондон потім Лондон -Оттава . З візою до Канади ,потрібна ще і віза для Лондона чи ні? Ми маємо здійснити тільки пересадку .
-
Маю ще питання.
-
Ось це я і мав на увазі. Гарно дякую вам та всього найкращого.
-
Дивлячись яка вам допомога потрібна. Готель на два тижні дають, допомогу виплачують. Все стандартно
-
Дякую
-
Ви мали подати паспорт на вклейку візи після приїзду в Канаду. Якщо вже виїхали з Канади, то не знаю, яка процедура
-
добрий день, підкажіть, будь ласка, хто з вас вилітав до Канади з простроченим закордонним паспортом або за українським паспортом, як пропускали на кордоні, куди вклеювали візу, розкажіть свій досвід.
-
доброго вечора , хто може допомогти з пошуком роботи бажано у будівництві , а дружина була швея в Україні , прилетіли 1 тиждень назад. погодимось на будь яку пропозицію