Ukrainian Ottawa
-
Хто може прихистити на пару днів в Оттаві?
-
Щомісяця 60 доларів.Якщо хочете зв‘язати з телефоном то можливо навідь без заміни номера(тобто вони підключають до вже існуючого в вас пакету,ця услуга коштує 10 баксів+60 доларів більш меньш цікавий тариф)В кого айфони дуже вигідно купувати єсімку(вона сімейна,тобто 60 баксів,але користується вся сім’я)
-
Доброго дня! На 20 лютого, приблизно на півтори дві години, потрібні волонтери для допомоги з організацією заходу присвяченого річниці війни ❤️🙏🇺🇦 Захід організовує посольство України в Канаді Потрібні люди для координації натовпу, хтось хто може роздати прапорці і люди які будуть розгортати 30 метровий прапор Можливо хтось хоче/може прийняти участь, пишіть мені😊 Дякую;)
-
Чарівні дівчата, якщо ви ще не були на наших чарівних п’ятницях, саме час приєднатися💝 Цієї п‘ятниці підготувала для вас нову програму: Тілесно-музична практика, яка допоможе відчути: 🌎 заземлення, відчуття себе добре там, де ти є зараз 🔥 звільнення від напруги, стресу 💃 наповнення та усвідомлення власної краси 👨👩👧👦 зв'язок з силою роду та нації А також, як завжди, сила жіночого простору💙💛 ❗️При собі мати змінне взуття, шкарпетки, зручний одяг, йога-мат чи плед. Якщо не маєте-напишіть мені у приватні повідомлення. Вартість $20. Реєстрація у приватні повідомлення мені. Чекаю на зустріч❤️
-
Wire tutorial! $1k$ This is a method that will change your life lol for most of you just watching. This will include one low balance log any where from (1k-3k) Which will be a PRACTICE LOG. Which you will be enabling wire if it isn’t already, I will be teaching you step by step on how to go about ENABLING A WIRE WILL ALSO INCLUDE SIM SWAPPING TUTORIAL (VZ) “Bill in Email” Phone number+ Carrier pin📱 the only carriers that can be swapped is the one listed! Unless you find a inny. TAP IN
-
Так купив квиток на автобус 65бакс
-
Здається начебто є автобус … але я не впевнений
-
Подивиться підстави легального виїзду за кордон і від цього відштовхуйтесь - який шлях обрати саме вам
-
Доброго вечора Получив візу пару днів назад І тепер потрібно виїхати з України Якщо хтось зможе допомогти буду дуже вдячний
-
Доброго времени суток! Меня зовут Екатерина предлагаю Вам свои услуги в изготовление украшений из бисера (по фото), а так же есть мой ассортимент в наличии и под заказ. Я нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру кому интересно пишите +380672036280