Ukrainian Ottawa
-
добрий день всім! є два питання 1. хто знімає апартаменти в районі nepean/barrhaven? що з цінами і взагалі який короткий відгук можете залишити? 2. як розірвати контракт, не втративши гроші за оплату останнього місяця (який я оплатив с самого початку) якщо в когось є якийсь досвід в цьому, я буду дуже вдячний!
-
1. Ми живемо Barheven ,Darjeeling Avenue, Тихий , спокійний район . Перші 1,5 місяці були без авто , було тяжко ) з авто набагато комфортніше ) .Маркетплейс поруч ( пішки 15 хвилин ) , зупинка автобусна також . В школу діток возить шкільний автобус . Нам комфортно в цьому районі . 3 бедрум Таунхаус 2250 / місяць + Комунальні 200-300. 2. Розривали контракт наші сусіди . Знайшли нових арендарів собі на заміну , з попереднім погодженням лендлорда .
-
перед бесідою з ними вирішив спитати тут
-
дуже дякую! мені найголовніше щоб можна було домовитися с лендлордом щоб гроші не втралились бо інакше я не зможу ще раз заплатили за перший і останній місяць з іншими
-
Ми з вами сусіди.якщо буде бажання познайомитися то напишіть мені.мої діти віком :4,5,6,9,11 років
-
Доброго дня , можливо хтось має контакти людей які помагають з поверненням податку і поданням?
-
та мені навіть бедруми не потрібні якщо чесно, я один жити буду)) але я знаю це не найдешевший район
-
це наразі якщо виникне конфлікт, щоб я міг впертися на закон
-
Ми на zoisite privat
-
просто цікаво, чи є в законодавстві пункти щодо неналежних умов я розумію що є контракти і можна подивитись там, але чи є таке на законодавчому рівні я знімаю за 1300 без бедрумів, з однієї сторони виглядає непогано, а коли живеш там, то це жах)
-
Дівчаиа хочу запитати за переклад щеплень, нам просто зробили ксерокопію картки і поставили печатку, мені потрібно перевести з печаткою від нотаріуса чи можна просто переклад? Просто там написано вручну і скорочено, які вимоги були у вас?
-
Подскажите пожалуйста кто нибудь,сдал биометрию 8 февраля,жду приглашения на вклейку визы.Может ли такое быть,если не пригласят до закрытия программы (31 марта),то я в пролёте?