Ukrainian Ottawa
-
2 неділі ніякої відповіді поки що немає
-
Таж сама проблема, поки вирішили заново податися но нову візу зі старого аккаунта тільки з новими данними паспорта
-
Доброго дня, Валентина) Підкажіть, будь ласка, вартість індивідуальних занять
-
Спершу робиться першим паспорт закордонний. Коли маєте паспорт на руках - подаєте запит через ircc (на вже новий паспорт) на візу та воркперміт/стадіперміт
-
Доброго дня. Хто відкривав рахунок через цю спілку, можна відгуки будьласка?
-
Огляд таунхауса в передмісті Оттави, Бархевене, за $2,300 на місяць.
-
Друзі, буду дуже вдячна за поради і допомогу🙏 ми родина з двома дітками 5 і 10 років, обираємо квитки на кінець березня, швидше за все переліт до Монреалю. Питання - якщо в нас буде по 2 великі валізи і по тролю, як нам модна буде дістатися Оттави? Можливо є якийсь час доби, що краще не прилітати (наприклад ввечері можеть не ходити автобуси чи потяг)? Якщо досі селять в готелю по прибутті, в якому районі він знаходиться? Всім дякую☺️
-
Всім привіт ☺️ Я Ольга. Я сертифікований майстер з ламінування вій із підвищенням кваліфікації вже тут у чарівної Галина Уварова. Ламінування вій однозначно зекономить Ваш час,а погляд буде чіткішим і красивішим.🔥💕 Прайс на вії : 🔹ламінування + фарбування 50$ 🔹ламінування + фарбування + ботокс (щастя для вій) 60$ ▫️Працюю швидко (1.5 години максимум)👁️🗨️ ▫️Ламінування вій продукцію InLei🔥 Приймаю за адресою : Gatineau,934 Wilfrid-Lavigne Boulevard. Хочеш неймовірні вії,тоді чекаю в direct повідомлень 💐
-
Развитие вашего бизнеса в 2023 году – реальность, а не миф вместе с Digital agency "Wiwa" ! 🔥 Мы поможет вам в продвижении вашего бизнеса, творчества или личности и выведем на новый уровень дохода и узнаваемости! 📌 Мы специализируемся абсолютно на всех соцсетях, занимаемся настройкой рекламы, полностью упаковываем посадочные страницы и делаем так, чтобы вы имели заработок и успех уже в первые 2 недели сотрудничества 😎 Кроме того: 💼 Кейсы и портфолио предоставляем в личные сообщения 💫 Работаем на всех языках вне зависимости от вашего рода деятельности ✅ У нас самые лояльные цены на пакеты продвижения и настройку рекламы в штатах Всё это и многое другое вы сможете получить благодаря Digital agency "Wiwa" ! 😍
-
Чарівні дівчата, за вашими проханнями додала вечірню групу, тож тепер є можливість обрати більш зручний час: 7:00 pm на 1000 Byron Ave. 4:00 pm на 2380 Baseline Rd. У програмі практики для: 🔥 звільнення від напруги, стресу, стримуючих, нав‘язливих думок 🌎 заземлення, відчуття себе добре там, де ти є зараз, розкриття власної ефективності з «хочу», а не «треба» 💃 наповнення та усвідомлення власної унікальності, розкриття внутрішнього потенціалу 👨👩👧👦 прийняття сили роду, розкриття серця А також, як завжди, сила жіночого простору💙💛 ❗️При собі мати змінне взуття, шкарпетки, зручний одяг, йога-мат чи плед. Якщо не маєте-напишіть мені у приватні повідомлення. Вартість $20. Реєстрація у приватні повідомлення. Чекаю на зустріч❤️
-
Громадо, всім вітання! Може хтось знає роботу на парт тайм де точно треба люди і швидко беруть? Англійська на середньому, а то й вище середнього рівні. Йду на курси, а після них шукаю роботу на 3-4 години, вже втомилась розносити резюме по всіляким супермаркетам..на сайті люди треба, подаєш заявку, несеш ще резюме, а по факту всюди тиша..🙄 буду вдячна за контакти!🙏
-
Спробуйте в ТімХортонс залишити свою заявку з годинами, що Вам підходять, там часто є вакансії
-
Tim Hortons - пекар, робота з випічкою. Можна з базовою англійською. 4:30 - 8:30 ранку, 15,50$/годину 263 Bank street Тел. 6132377136 Yogyata
-
Якщо у вас є невирішені ЮРИДИЧНІ питання на території України - розлучення, аліменти, поділ майна, заборгованість по заробітній платі та будь-які інші питання правового характеру (консультації, складення позовних заяв та будь-яких процесуальних документів), ЗВЕРТАЙТЕСЯ. Я адвокат з України, працюю он-лайн. Звертайтеся WhatsApp, Viber +380975381403. !!!Консультація безкоштовна!!!