Ukrainian Ottawa
-
Я був більше здивований позиціями великих брендів як Зара, H&M і тд, коли побачив, що зимні колекції не відрізняются від Європейських взагалі. Ті самі зимові куртки що в Києві, Лондоні або тут)
-
В Канаді взагалі поганенько з магазинами одягу, я була дуже здивована, що сюди не возить навіть asos
-
Приходь на Кіно-вечір в Кафе Україна вже сьогодні! 3-го березня. «Снайпер - Білий Ворон». Фільм на реальних подіях! 16+ або у супроводі дорослих Історія про боротьбу на Донбасі. Показ відбудеться українською з англійськими субтитрами🇺🇦 До зустрічі💙💛
-
Друзі привіт! Прошу Вашої допомоги. Я створила благодійний фонд «Океан життя» для того щоб допомагати військовим, що воюють в Україні та громадянам, що постраждали внаслідок російської агресії або опинились в складній життєвій ситуації. Можливо хтось із Вас зможе підказати контакти організацій або людей, що хочуть та можуть допомагати Україні. Буду дуже Вам вдячна. Дякую за розуміння.
-
Дешевий одяг типу Pull&Bear це тут old navy
-
Доброго дня! Чи з ось зливався з тим, зо губили посилку? Ситуація така, що epaka каже, що взагалі в руки її не брали і не забирали, а дівчина, яка відправляла каже, що куртко її забрав і виніс. Жодних документів підписувати ніхто не давав. Посилка цінна тим, що там всі родинні фото і де тепер її шукати-не зрозуміло. Дякую за інфо
-
Взагалі то дивна ситуація , завжди видають якийсь документ , навіть кур’єр , що отримав якісь речі . Бажаю звісно , щоб знайшлась , залишається тільки чекати , можливо ж таки доставлять та періодично цікавитись у epaka . В нас була трохи інша історія , але врешті ми знайшли свою посилку на пошті по опису зовнішнього виду коробки ( мали фото з відправки ).
-
Підскажіть будь ласка може хто стикався з такою ситуацією , летимо в Оттаву будемо прохати готель на неділю , потім в нас білети до Калгарі , ми зможемо там ще неділю в готелі буди чи так не можна?
-
Добрий день, екстрене безкоштовне поселення можна отримати лише один раз, навіть, якщо на день, вже вважається, що допомогу отримано, повторно не надають. В Оттаві також, сьогодні не вдалось заселити родину, нема місць в готелі, варто мати план Б на Airbnb.
-
Дякую
-
В мене день народження
-
Написала у приватні повідомлення
-
Не факт. З Українськими правами (яким більше 4 років) можна на фул складати після теорії. З правами інших держав - там інші терміни
-
Доброго дня громада.хто може проконсультувати з допомогою по програмі cuaet.які кроки потрібно робити.в нас вже є воркперміт,індифікацвйний код і банківський рахунок,можливо є контакти людей які можуть допомогти.дякую