Ukrainian Ottawa
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно перекладати Українське водійське посвідчення ? ( планую його відразу міняти на Канадські). Як в Канаді підтвердити мій досвід водіння ?
-
Не потрібно. Просто покажете, та і все. Все залежить від провінції. В Онтаріо не міняють. Потрібно здавати і теорію і водіння.
-
Добрий день. Хто заповнював допомогу і прийшли вже гроші. Не можемо правильно заповнити. Help please 🥺
-
Добрий день,підкажіть будь-ласка ,як і де зробити Sefety для авто в Оттаві.Що перевіряють?Може хтось може допомогти?
-
Добрий день , я перебуваю в Оттаві , підкажіть будь ласка перевірених людей з влаштування на роботу в Оттаві (склади і т.д.), тому що всі просять спочатку заплатити і трохи страшно,краще через перевіренних. Дуже чекаю відповіді, дякую.
-
Я знаходжу вакансії на сайті робота Оттава ,і всі вони платні , тому не знаю що робити ,як влаштуватись наприклад на звичайний завод ,не маю представлення ,буду вдячна якщо підскажете
-
Вітаю, платити, щоб взяли на роботу? Це розвод.
-
Нам розповідали варіант, що ми подаємось на permanent resident, після його отримання можемо ставати спонсорами для батьків.
-
От цього не спитали. Ми були в YMCA на днях, там в них є іміграційний консультант. Вона розмовляє англійською( для консультації треба добре знати англійську), можна записатись по своєму випадку і вона розповість. Але з її слів, батьків можна залишити тільки якщо ти спонсор і вже отримав permanent resident.
-
Дякую
-
Jobbank, indeed вам в поміч. Поняття "платна вакансія" практично завжди це скам або штука розрахована на лохів. Не радив би нікому нічого платити.
-
Нам сказали дві програми-skilled workers і друга для українців, що приїхали по CUAET (вона каже по ній багато зараз подаються), назву забула нажаль. Але вона консультує безкоштовно і лише по поверхневим питанням. З її слів є лише ці дві програми. Але думаємо, що їх більше. Ці напевно популярні. Так і казала, треба мати 7 балів англійської і пропрацювати рік мінімум це по одній програмі і якщо по вашій спеціальності тут влаштувались то це попадає під skilled workers і подавайтесь хоч зараз. Але по skilled workers мають значення ваші дипломи (їх треба тут переводити обов'язково і в їх спеціальній компанії), ваш фах і ваш досвід роботи навіть в Україні (це професії, які в Канаді тако ж дуже потрібні).