Ukrainian Ottawa
-
Пропоную допомогу з математики для школярів та студентів. Викладаю англійською, українською, російською. Кого цікавить, пишіть
-
Зараз в районі 7-10 днів
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, чи потрібно заповнювати налогову декларацію до 1 травня, якщо мій чоловік почав працювати з 1 січня 2023 року? Я правильно розумію, що ця декларація за 2022 рік? Поясніть, хто вже це зробив. Буду вдячна за всі відповіді та поради.
-
Дякую Вам за відповідь.😊
-
Я там робив на всю родину влітку
-
Питання тільки до дівчат?)
-
Нестача орендного житла в Канаді зросте вчетверо до 120 тис. одиниць до 2026 року, йдеться у доповіді Royal Bank of Canada, опублікованій у середу. У звіті йдеться про те, що для досягнення оптимальної частки вакантних квартир у розмірі 3% Канаді потрібно побудувати 332 тис. орендних квартир протягом наступних трьох років. Це на 20% більше, ніж було збудовано минулого року. Частка вільних площ у Канаді впала до 1.9% у 2022 році з 3.1% у 2021 році. Конкуренція за квартири також спричинила найвище щорічне зростання орендної плати за всю історію — на 5.6% для квартири з двома спальнями. У 2022 році обсяг орендного житла в Канаді зріс на 2.4%, лідирує Калгарі – 7.4%, в Оттаві та Гатіно – на 5.5%, тоді як у Торонто та Монреалі спостерігалося найменше відсоткове зростання – на 2.1% та 1.4% відповідно. "Можна було б подумати, що збільшення пропозиції житла послабить конкуренцію, але дані Корпорації Канади з іпотечного будівництва (CMHC) щодо ринку оренди показали нам, що це не так", - сказала економіст RBC Рейчел Батталья. Ви підписані на всі наші сторінки? ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: TELEGRAM INSTAGRAM FACEBOOK 🇺🇦Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FOR
-
В Канаді можна купити лише кабель що виходить з вашого блоку живлення і іде до розетки. Він недорогий. Він просто замінить ваш кабель з євровилкою. Усілякі переходники то головний біль якщо це для постійного використання. Нормальний перехідник буде коштувати як кабель. Я врешті теж так зробив бо спочатку сам приїхав з купою перехідників)
-
Українка, яка отримала в подарунок від Канадців скрипку, виступить на концерті у підтримку асоціації Українців в Калгарі Коли Анастасія Лихорстова приїхала до Калгарі навесні 2022 року з чоловіком та однорічним сином, пристосуватися до життя в новій країні після втечі від війни було неймовірно складно. Сім'я перебувала на імпровізованій відпустці у Львові, за 1000 кілометрів на захід від їхнього будинку в Харкові, коли рано вранці 24 лютого 2022 року, в перший день російського вторгнення в Україну, його бомбардували. Сім'я втекла до Польщі, де пробула місяць, а потім переїхала до Канади. Зі своєю новою скрипкою Лихорстова грала на весіллях, концертах з іншими музикантами, отримала місце в оркестрі Rocky Mountain Orchestra і планує продовжувати виступати, ділячись своїм талантом і любов'ю до музики з іншими жителями Калгарі. Вона виступить з хором та іншими музикантами в англіканській церкві Святого Стефана в суботу о 19:00 на концерті для збору коштів на підтримку роботи Асоціації українців Калгарі.