Ukrainian Ottawa
-
В мене була така історія: Я платила 35 або 45 евро (непам'ятаю точно) і поклала квитанцію в конверт разом з паспортом - це була оплата за кур'єра, мені паспорт прийшов DHL доставкою. На пошті я оплатила лише одну сторону, це було в Словаччині.
-
Ви мали квитанцію про оплату на реквізити , які були вказані на сайті,вкласти в конверт з паспортом і адресою на яку відправити паспорт. А оплатити за конверт відправку лише в одну сторону. Якщо Ви оплатили в дві сторони, але не вірно оплатили, або не вклали, квитанцію, то ваш паспорт не передадуть кур’єром і потрібно буде лише особисто забирати з центру.
-
Логічно що в роджерс
-
Доброго дня, може хтось стикався та підкаже. Якщо ми прибули до Вінніпегу зробили Heals card, sin, права обміняли. Тепер у зв’язку з роботою чоловіка переїжджаємо до Оттави. Куди нам треба податися щоб замінити адресу, лікаря і так далі?
-
Там інколи лагає сайт сам, просто спробуйте ще раз. У мене з третього разу все подалося, при тому введені дані я не міняла
-
Запрошуємо вас прийняти участь у майстер класі з приготування аутентичних бельгійських вафель (ми НЕ використовуємо тісто для оладок чи млинців) Після МК Ваші сніданки будуть різноманітнішими. Коли? П’ятниця, 31 березня 2023, 6рм Де? Parkdale Baptist Church Реєстрація за посиланням. Вартість участі - безкоштовно. Попередня реєстрація - обов’язкова. До зустрічі!
-
Добрий день! Права потрібно міняти на ліцензію Онтаріо. Sin не міняєте. З health card звертаєтесь в сервіс Онтаріо в Сіті Холл.
-
Здається, я бачила, що адресу для хелс кард можна онлайн на сайті поновити, але то не точно
-
Дякую усим
-
Для хелс карти та посвідчення водія на сайті Ontario service все можна зробити. Посвідчення нове прийде по пошті , карта залишається стара
-
Добрий день Шукаємо короткострокову оренду в Оттаві з меблями. Можливо зтось їде у відпустку, а можливо ви знаєте де можна короткострокову знімати 1-2 бедрум. Ми з кредитною історією та контрактами з роботи. Нас двоє та грудна дитина. З червня по вересень