Ukrainian Ottawa
-
А что за рабочие бенефиты?
-
Успокоили, спасибо! Но все равно в понедельник позвоню в консульство
-
Поняла, спасибо за ответы!
-
Доброго дня приємно додатись до групи рідних українців!Скажіть будь ласка в мене український паспорт роблю візу разом с дружиною по програмі CUAET,в неї Ізраїльський паспорт,с Канадою без візовий режим,тільки потрібно оформлювати eTA і в мене таке питання.Віза на вклеювання також повинна прийти на дружину чи тільки мені.Якщо хтось знає щось, поясніть будласка, своєчасно Дякую усім
-
Доброго дня! Можливі ці питання вже підіймали, але все не перелистаєш. Подавали на візу в травні минулого року. На питання про роботу ( затупила) поставила no. Віза прийшла щойно в березні. Visitor. Тепер є питання. Чи дадуть в аеропорту work permit? Поділіться хтось досвідом. Бо начиталися, що з visitor навіть дитину до школи не віддаш :(
-
Дякую.
-
Вам не треба чекати на її візу, ви заповнюєте еТа на неї, отримаєте підтвердження і влітаєте до Канади, при собі варто мати перекладене на англійську свідоцтво про шлюб, але навіть не факт, що його запитають, головне, що ви разом подавали анкету. Вона отримує wp cuaet разом з вами. Можете в пп питати, якщо щось не зрозуміло
-
Дякую вам дуже допомогли
-
Так