Ukrainian Ottawa
-
Бачив на ФБ є в Оттаві Олег Грубий - інструтор
-
Kaz Trembowski. EN PL RU. Поляк з великим досвідом, ліцензований інструктор має спец обладнане авто. Я брав пару уроків в нього щоб краще зрозуміти місцеві особливості хоч і мав 20+ років досвіду водіння в Україні. Здав тут після нього на G full
-
Доброго дня друзі. Ми сім'єю прибули в Канаду. У дітей закінчуються паспорти вкінці місяця маємо нові паспорти ( стаді перміт одержали в аеропорту на 3роки) але як вклеїти візу у нові паспорти незнаємо. В кого були такі ситуації підкажіть будь ласка що робити?
-
Дуже дякую.
-
Всім привіт ♥️. Вибачте будь ласка за те що турбую. В моїй сім'ї так склалося що ми вимушені почати нове життя, прошу інформаційної допомоги. Я та мій чоловік в недалекому минулому військові, цивільна освіта у чоловіка автомобільне господарство, я еколог , шукаємо працевлаштування, плануємо приїзд на кінець липня - серпень.підкажіть будь ласка чи можливо заздалегідь відіслати резюме,де шукати роботодавців? ,Чи є які сторінки з об'явами , чи як це проходить в Канаді? заздалегідь вдячна.
-
Запропонуйте якійсь заводи фабрики по Оттаві
-
А можна контакти інструктора?
-
Раньше было $15 в месяц. Сейчас цены идут вверх. По факту она Вам ненужна, просто это требование лендлордов.
-
Тоже ищу сейчас работу поваром,сейчас летнее терассы открывают и набор везде идет,отсылайте резюме на indeed,там море вакансий,конечно места есть ужасные а есть и норм и сразу спрашиваете за контракт,не все хотят его давать или увиливают от вопроса,что не может не бесить
-
Здравствуйте всем. Если будут предлагать сигареты,обман и мошенник!
-
Всім привіт я нещодавно питав у спільноті як зробити довідку про несудимість у Польші. Та мені тут добрі люди підказали як це зробити онлайн. Але хотів поділитись своїм досвідом. Бо на сайті IRCC знайшов, що єлектронні копії такої довідки їм не проходять. Та для подачі документів треба мати паперову копію з печатками. Тому вирішив поділитись своїм досвідом, можливо буде корисно тим хто теж планує в майбутньому таку довідку робити. А на питання як же її отримати? Можу сказати, що єдиний варіант зробити це віддалено: шукати друзів або знайомих в Польші і висилати їм поштою від руки підписану довіреність з якою вони вже йдуть фізично до офісу і отримають цю довідку за вас.