Ukrainian Ottawa
-
Типу такого
-
Огляд двоспальної+ квартири в Оттаві за $2,100 на місяць від ріелтора Olga Richer.
-
Добрий день, шукаю роботу на будівництві в місті Оттава, можливо комусь потрібен помічник або хтось володіє інформацією, маю досвід у цій сфері але низький рівень англійської, буду вдячний за будь-яку інформацію, дякую
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ У мене є робота. Мені було цікаво, чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте принаймні 2-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би двічі на день допомагав мені орендувати нерухомість онлайн і заробляти 500 доларів на тиждень. Досвід не потрібен, просто напишіть мені, щоб ми могли почати,
-
1935 bank street - 150 cad. запис www.immigrationphysicianottawa. ca
-
Добрий день , підкажіть де зробити медичне обстеження в Оттаві ?
-
Дякую 👌🏻
-
Дякую 👌🏻
-
Дякую 👌🏻
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ У мене є робота. Мені було цікаво, чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте принаймні 2-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би двічі на день допомагав мені орендувати нерухомість онлайн і заробляти 500 доларів на тиждень. Досвід не потрібен, просто напишіть мені, щоб ми могли почати,
-
Австралійський вам тут точно не знадобиться) замовте один з тих що я вище скріншоти надав
-
Добрий день, таке питання хочу переїхати з Канади до Германії чи потрібно закривати канадську візу ? Чи можна не закривати?
-
Можете поки спробувати на убері на доставці попрацювати. Мінімальні вкладення - велосипед і сумка. За два дні можна виїжджати працювати) Якщо цікаво можете написати в приват