Ukrainian Ottawa
-
Судя по вопросу, до этого жили в Германии? Визу закрывать не нужно.
-
Просто в планах потом поїхати до Германії
-
До этого я жил в Чехии
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
-
Якщо попередніх відповідей вам недостатньо
-
IRCC Canada
-
Огляд нового таунхауса в передмісті Оттави, Бархевене, за $2,300 на місяць від ріелтора Olga Richer.
-
Друзі, в когось може є гривні продати?
-
А Ви навчались в Україні і освіта була не «нуль»? Оцінки певно були в табелі на 5 все? Але судячи з Вашого допису оцінка нічого не вирішує, тому що так нерозумно писати і казати щось погане про школу в яку Ваші діти відходили всього нічого, то перебір. Я познайомилась з дівчинкою, яка в восьмому класі, теж приїхала пів року тому, то вона сказала, що зовсім не зрівняти і вона розуміє, що тут вона отримує знання, а не оцінку і залежить від колективу. Лише зараз вона зрозуміла хто вона і що вона хоче від життя!
-
По специальности стоматологов, нет не сможете. Надо подтверждать диплом, снова проходить курсы, знать язык. В общем учиться с нуля. Это очень долго и дорого. Если закончите курсы в Канаде, сможете работать или гигиенистом или ассистентом. Без этого дорога в стоматологию закрыта. Если сильно повезёт и отличное знание языка, то возможно сможете работать администратором.
-
та заради бога, я після універу ні дня не працювала за спеціальністю і от думаю, чи воно мені потрібно - підтверджувати диплом, чо ну його, все одно не бужу економістом 🙃
-
А тут тебе ще й в іншу країну потягнуло...
-
Ага, а ти закінчив школу с золотою медаллю, пройшов на бюджет в Університет, закінчив його з червоним дипломом, 10 років працюєш, а все не знаєшь, ким хочешь стати, коли виростеш 😂