Ukrainian Ottawa
-
А вони взагалі не відповідають на дзвінки з початку страйку?
-
Та я розумію, просто треба зрозуміти чи є сенс дзвонити сьогодні
-
Просто моніторте новини, думаю, як вони закінчать, ми дізнаємося )
-
Але прикольна тому, що робота теж в держструктурі і судячи з того, що вони теж не відповідають, страйк не закінчився
-
Мені пощастило, я в понеділок менше 5 хвилин чекала. Вони перевірили анкету дитини, сказали що зробили відмітку, що всі документи є і сказали чекати запрос на паспорт, але скільки чекати не сказали. Я їм пояснила, що отримала роботу, що у всіх окрім дитини віза є. От думаю знов дзвонити просити прискорити, бо втрачати круту роботу не хочеться
-
-
Добрий ранок, в мене таке питання, родини хто з дітьми проживають в Оттава , діти в школі навчаються англійською мовою , але вивчають і французьку як предмет, всі інші предмети ведуться англійською ? Чи взагалі не вивчають французьку ?декілька днів приїхали до Монреаль тут є родичі, які допомагають, але незнаємо французької мови , дитина і ми вільно спілкуємося англійською, в Оттава нема ніяких родичів , ні знайомих ,але є мова тому роздумуємо який варіант нам краще обрати для дитини і нас розкажіть будь ласка САМЕ з приводу шкіл в Оттаві , дякую в гарного дня !
-
Так спочатку оплачуєте WES, потім вже збираєте дипломи та відправляєте Apostile разом з анкетою WES, якщо їм треба буде додаткові дії від вас вони про це напишуть, якщо не треба то оплатите і з цього моменту просто очікуєте на євалюацію. Ми робили для пр.
-
І друкувати нічого не потрібно ви можете спокійно зробити євалюацію знаходячись в Канаді, якщо ваші дипломи залишились в Україні. Все що від вас треба щоб хтось зміг вам надати фото документів. Анкета і все інше заповнюється та сплачується онлайн що для WES що для Apostile.
-
Можете будьласка поділитися помером телефону куди ви дзвоните?
-
Це я помітила, коли мені перестав відповідати роботодавець)) навіть не знаю тепер що робити
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи ці дипломи були по різних спеціальностях чи ні (саме бакалавр і спеціаліст) бо на сайті WES пишуть що треба надавати на евалюацію диплом про найвищий рівень освіти але ж диплом спеціаліста то тільки рік навчання після бакалавра і академічних годин там мало ...
-
Ні, бакалавра оцінюють як бакалавр. Але там є Canadian equivalency summary і якщо ви надасте більше одного диплома то туди впишуть найвищій рівень з ваших дипломів. В мене там Masters degree. Але можете і один надати тоді там буде той самий рівень що і в дипломі.
-
Дуже дякую за відповідь, а скажіть ще будь ласка, вам обидва дипломи оцінили на рівень магістра?